Fortnite Switch is vanaf vanavond beschikbaar in de Nintendo eShop. Vanaf dat moment kun jij ook op de Switch aan de slag met deze populaire game.

Fortnite Switch release

Eerder leek het er al op dat Fortnite Switch meermalen is gelekt. Zo werd er al data voor het spel aangetroffen in de Nintendo eShop, waardoor al de aanname viel te doen dat de game rondom E3 eventueel zou worden gereleased. De geruchten rondom Fortnite Switch bleven opkomen en speelden vaak in op de populariteit die Fortnite heeft weten te werven.

Fortnite is voornamelijk populair omdat het op zoveel verschillende platforms verkrijgbaar is en in basis gratis is. Het spel is bijna op bijna elk denkbare spelcomputer wel te spelen. Fortnite is zelfs mobiel beschikbaar. Nu wordt hier nog een schepje bovenop gedaan door de game ook naar de Nintendo Switch te brengen, zodat je overal met meer comfort dit spel kunt spelen.

Eerder gaven wij al aan dat Fortnite Switch één van de zetten zou zijn waarmee Nintendo goede kansen zou maken om de E3 voor zich te winnen.

Concurrentie op de E3

Nintendo houdt de laatste persconferentie van deze E3 2018. Eerder gingen concurrenten hen al voor. Zodoende hebben wij al verslag gedaan van de beste Sony aankondigingen. Ook Microsoft heeft al flink wat uit de doeken gedaan tijdens haar eigen persconferentie.