Wat te verwachten van de E3 Fortnite Summer Block Party

  E3 is elk jaar voor gamers wereldwijd een feestje. Om de beurs heen worden door game-ontwikkelaars allerlei events georganiseerd. Fornite komt dit jaar met een E3 Fortnite Summer Block Party die onder andere beroemdheden tegen elkaar laat strijden. Dit zijn alle verwachtingen van dit event op een rijtje.

  Epic Games

  4. Livestreams voor fans

  De tweedaagse Fortnite Summer Block Party wordt vanaf 15 juli gehouden in Inglewood, Los Angeles op een locatie vlakbij het gebouw waar de E3 wordt gehouden. Om op het event te komen heb je tickets nodig die 35 euro kosten. De ticketverkoop is op 16 van start gegaan.

  Aangezien fans ook van al dit leuks willen genieten zijn allebei de dagen via livestreams te volgen. De livestreams zullen te volgen zijn via onder andere YouTube, Twitch en Mixer

  Epic Games

  3. Het Fortnite Fan Festival

  Voor de aanwezige Fortnite fans heeft Epic Games grote plannen. Bij de tickets voor de Summer Block Party zit ook toegang tot het Fortnite Fan Festival, een Festival dat voor de fans de ultieme Fortnite ervaring biedt.

  Op het festival kunnen fans bijvoorbeeld in totaal 20 Fortnite characters ontmoeten waaronder Peely, Fishstick en Brite Bomber, is het mogelijk om het piratenschip uit de Battle Royale map te bezoeken en kunnen aanwezigen een potje Fortnite Mini Golf spelen. Daarnaast is het mogelijk om Fortnite-lekkernijen te proberen in Sofdeez Ice Cream Shop en Pizza Pete en kan er zelfs een echte Battle Pass voltooid worden om prijzen te winnen. Voor de echte fans is dit een unieke kans om de Fortnite Battle Royale wereld in het echt te bewonderen.

  Epic Games

  2. Creative mode tournament met beroemdheden

  Op de eerste dag van het event zal het ‘Creative tournament’ gehouden worden. Tijdens dit toernooi zullen beroemdheden en streamers strijden in een speciale door spelers gemaakte game mode.

  De deelnemers zijn onder andere bekende Fortnite-streamer Ninja, zanger Brendon Urie van Panic! At The Disco, Dillon Francis, KittyPlays, Cray en Jordan Fisher. Wat het Creative tournament en de bijbehorende game modus precies inhouden is nog niet bekend.

  Epic Games

  1. Fortnite Celebrity Pro-Am

  Net als vorig jaar zal er ook weer een Fortnite Celebrity Pro-Am plaatsvinden. Tijdens de Summer Block Party gebeurt dit op de tweede dag op 16 juli. Vorig jaar hield de Celebrity Pro-Am in dat 50 Fortnite pro’s werden gekoppeld aan beroemdheden om in duo’s te strijden voor een geldprijs van één miljoen dollar. De prijzenpot bestond in totaal uit drie miljoen dollar en al het geld werd aan goede doelen gedoneerd.

  Dit jaar zal de wedstrijd terugkeren in dezelfde vorm en er zijn al een paar duo´s bekendgemaakt. Onder andere Brendon Urie en CouRageJD, Vikkstar123 en Martin Star en Dillon Francis en Cloakzy zullen samen de strijd aangaan. De grootte van de prijzenpot is voor dit jaar nog niet bekend.

  Wat te verwachten van de E3 Fortnite Summer Block Party

  Zoals je kunt lezen kunnen Fortnite fans in de dagen na E3 2019 heel wat leuke activiteiten tijdens de Summer Block Party verwachten. Vorig jaar was streamer Ninja samen met Dj Marshmello de winnaar van de Celebrity Pro-Am. Gaat hem dat dit jaar weer lukken? We gaan hem allemaal zien op 15-16 juli.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.