Fortnite Llama locaties - Hier duiken ze allemaal in real life op!

  De laatste tijd verdwijnen er heel veel dingen uit Fortnite. Dit lijkt dan ook in aanloop naar het vijfde seizoen te gebeuren. Maar plots verschijnen er ook veel Fortnite lama's in de echte wereld. Dit zijn alle Fortnite Llama locaties!

  Om je vast voor te bereiden op het vijfde seizoen hebben wij na al die verdwijningen en verschijningen ook alvast de laatste Fortnite 5 verwachtingen op een rij gezet.

  Lijst met alle Fortnite Llama locaties

  Tot nu toe zijn op de volgende plaatsen allemaal lama's aangetroffen:

  Het is aannemelijk dat er op meer plekken in Europa nog lama's zijn verstopt als promotiestunt voor het vijfde seizoen van Fortnite. Gisteren doken er op social media steeds meer foto's van deze gekke Fortnite beesten op. Op de volgende pagina vind je foto's waar nu eigenlijk al die lama's precies zijn aangetroffen.

  Het valt op dat de lama's allemaal zijn geplaatst op plekken waar veel toeristen komen. Naast al die lama's werd ook de Greasy Grove's Durr Burger in een woestijn in California gespot. Deze hamburger verdween eerder in-game van de map.

  Keulen

  Iedereen die in Keulen een ijsje ging halen had de kans om deze lama te spotten. In ieder geval valt dit kleurrijke beestje bijna niet over het hoofd te zien.

  Barcelona

  In Barcelona moest er iets harder worden gezocht voordat de lama werd gespot. Dit beestje stond lekker op het balkon om van het warme weer te genieten. Wie wil er niet op het balkon liggen als het zonnetje er lekker op schijnt?

  Cannes

  Oorspronkelijk kwam de lama mogelijk hierheen voor een filmfestival. Toen hij doorhad dat het grote Cannas Film Festival niet meer aan de gang was, heeft hij waarschijnlijk besloten om lekker op het strand te gaan chillen.

  Londen

  Deze lama moest even een telefoontje plegen en heeft daarom een typisch Britse telefooncel opgezocht. Na het plegen van het telefoontje is hij mogelijk ontvoerd, want de lama is ondertussen op meer plekken in Londen opgedoken.

  Ecuador

  Ook in Ecuador zijn lama's gespot: meerdere zelfs! Alhoewel, het twijfelachtig is of ze van Epic Games zijn. Deze lama's werden op de foto gezet in een reactie op één van de wel uit Fortnite komende lama's. Deze grappige tweet wilden we even met jullie delen.

  Warschau

  Ook in Polen zijn er Fortnite lama's ontdekt. Het lijkt erop dat deze lama nog niet zoveel gespot is en het dus nog mogelijk is om alle goede items eruit te halen.

  Zou er een beetje goede loot inzitten?

  Parijs

  Uiteindelijk was er ook nog een lama die graag wat cultuur wilde snuiven. Na een bezoekje aan het Louvre ('s werelds grootste museum) is hij op het pleintje in de buurt even van de zon gaan genieten. Hij kreeg geen rust, want veel toeristen hebben hem gespot!

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  Β© 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.