Foto: Sela Shiloni

Eerder verdwenen al grote delen van de Fortnite map. Dit zorgde eerder al voor een roerige tijd vol onzekere momenten. De spanning voor het nieuwe seizoen neemt toe nu er nog meer gekke dingen gebeuren die invloed hebben op de echte wereld.

Fortnite season 5 stunt in het echte leven

Eerder verdween Greasy Grove's Durr Burger van de map. Gek genoeg verschijnt hij nu ergens anders. Iemand heeft namelijk deze gekke hamburger plots in de woestijn van Palmdale (California) gespot. In een video werd video het voorwerp getoond omdat eerder de indruk werd gewekt dat de foto was gephotoshopt.

In onderstaande tweet zien we ook hoe de hamburger plots in het echte leven opduikt.

Het lijkt erop dat dit één grote promotie stunt van Epic Games is. Het is nog onduidelijk welke kant ze precies op willen, maar het is duidelijk dat het met de opening van het nieuwe Fortnite seizoen te maken heeft. De fotograaf die deze Greasy Grove's Durr Burger spotte heeft zelf nooit Fortnite gespeeld, maar is door deze gekke stunt en de vele reacties van Fortnite-spelers in ieder geval nu ook bekend met alle verdwijningen die momenteel in Fortnite spelen.

Binnenkort gaan we meer over seizoen 5. Het vijfde seizoen gaat op donderdag 12 juli van start om 10.00 's ochtends. Het is nog niet duidelijk waar het vijfde seizoen heen gaat.

Update

De Fortnite gekte gaat nog even door, want ook in Europa zijn Fortnite reclame stunts aangetroffen. Zo zijn voorwerpen uit de Fortnite wereld ook naar andere belangrijke plekken op de wereld gebracht. Zo werden er plots lama's gespot in Londen, Keulen, Warsaw, Spanje. Ook in Cannes is een Fortnite lama gespot. Er blijven lama's opduiken, dus de kans is mogelijk ook aanwezig dat er ergens in onze hoofdstad een lama is verstopt.