For Honor release - Alles wat je moet weten

  Als je een fan bent van brute gevechten heb je waarschijnlijk in je agenda gezet dat er op 14 februari de For Honor release is.

  Van dit spel hebben we hele hoge verwachtingen op de redactie van XGN, waar we ook vanzelfsprekend veel aandacht aan For Honor besteden. Om jullie vandaag goed vooruit te helpen met de release van For Honor zet XGN alles op een rijtje.

  De features van For Honor

  Voor het spel hebben we alle belangrijke features en spelmogelijkheden op een rijtje gezet, zodat je meteen weet waar For Honor over gaat en wat je ervan kunt verwachten. Wil je graag meer weten? Check dan de features special van For Honor.

  Wat zijn eigenlijk de beste For Honor Classes?

  We zijn allemaal natuurlijk benieuwd naar wat de beste classes in For Honor zijn. Dat ligt deels aan wat jouw favoriete speelstijl is. Ben je van snelle actie, goed verdedigen, tactisch aanvallen of ga je overal als een soort Rambo op in. In For Honor kun je uit verschillende klassen kiezen die het beste bij jouw en en jou speelstijl passen. Check het in de classes special uit welke classes je kunt kiezen. Volgens de jullie - onze community - zijn deze klassen de beste klassen die je kunt spelen.

  Wat kun je van de multiplayer verwachten?

  De For Honor multiplayer zal in het begin bestaan uit 60 map variaties en uit 9 karakters. Met jouw gekozen held zal je je factie moeten verdedigen. Dat kun je doen door optimaal gebruik te maken van de kaart en de weersomstandigheden. Is het donker kun je gaan sluipen is het licht en helder kun je je vijanden van boven aanvallen. Meer multiplayer tips en tricks kun je doorlezen in de For Honor multiplayer special.

  De gamemode Dominion

  Je strijdt met tactiek op punten basis, je vecht dus niet om de tegenstander te verslaan maar om zijn moraal te breken. Als je in staat bent om jouw tegenstanders op een zo'n leuk mogelijke manier af te slachten waardoor ze niet meer kunnen respawnen kun je 1.000 punten verdienen. Wie het eerste 1.000 punten heeft gescoord heeft het potje gewonnen. Andere belangrijke tips kun je in de top 5 Dominion speltips doornemen.

  Is de singleplayer net zo bruut als de multiplayer?

  In de singleplayer kun je net zo hard knokken tegen hordes vijanden op jouw manier als in de multiplayer. Wel volg je de campagnes door van de drie facties. De variatie in de singleplayer komt door de moeilijke AI door middel van eindbazen en actiescenes op paarden. Andere mogelijkheden kun je terug vinden in de singleplayer special, je kunt het dus zo moeilijk maken als je zelf wilt. Ga je de uitdaging aan?

  Welke Fonor Honor trailers moet je nu echt gezien hebben?

  Tot nu toe heeft Ubisoft 33 trailers uitgebracht voor For Honor. Dat zijn er natuurlijk een hoop! Waardoor we de belangrijkste trailers op een rijtje hebben gezet voor jullie. Hierbij zie je trailers over de content, een singleplayer missie, Q&A met de ontwikkelaar, de multiplayer maps en een 360° video met een sfeerimpressie hoe een gevecht eraan toe gaat in de factie oorlog.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.