Een Sniper Elite 4 valentijnscadeau voor XGN

Article
dinsdag, 14 februari 2017 om 12:05
xgn google image
Vandaag is het zowel de releasedag van Sniper Elite 4 als valentijnsdag. Om beide gebeurtenissen te vieren kregen we bezoek van SSO-commando Karl Fairburne uit de game. Een Sniper Elite 4 valentijnscadeau, wat romantisch.
Het is de dag van de liefde vandaag en dat moet gevierd worden. Het promotieteam van Sniper Elite 4 heeft Karl Fairburne, hoofdpersoon uit de game, naar kantoor gestuurd om Rox te verrassen. Met een gigantische sniperkist in zijn armen kwam hij aanzetten om heel officieel het Sniper Elite 4 valentijnscadeau te overhandigen.
Maar wat zit er nou in die kist? Een chocolade sniper? Roze kogels? Of toch iets compleet anders? Wil je erachter komen wat Rox cadeau heeft gekregen, dan moet je even onze video bekijken.

Sniper Elite 4 Valentijnscadeau voor je geliefde

We kunnen ons voorstellen dat je nou immens zin hebt om zelf ook aan de slag te gaan met Sniper Elite 4. Dat kan, want de game ligt vanaf vandaag in de winkels voor de PC, Xbox One en PlayStation 4. Misschien kun je het wel als cadeautje aan je partner geven. Of een cadeautje voor jezelf kopen, want ook jij hoort verwend te worden op Valentijnsdag.
Wij hebben de game al uitgeprobeerd en in de Sniper Elite 4 review kun je teruglezen dat wij zeer te spreken waren over deze titel. We noemden het de beste Sniper Elite game tot nu toe.