WIN - For Honor goodies prijsvraag

Article
dinsdag, 14 februari 2017 om 9:00
xgn google image
Het is 14 februari, wat betekent dat For Honor in de winkels ligt! Om dat te vieren geven wij een hoop toffe For Honor goodies weg. Hoe je die kan winnen, dat lees je hieronder.
Op 14 februari komt For Honor uit, Ubisofts nieuwste game met Vikingen, Ridders en Samoerai in de hoofdrol. In deze brute actiegame gaan de eerdergenoemde drie facties met elkaar de strijd aan in bloederige veldslagen.
Klinkt deze game je wel als muziek in de oren? Wij hebben onder andere de multiplayer en de singleplayer al eens onder handen genomen, in deze previews kan je terecht voor meer informatie over For Honor.
for honor goodies <a href=prijsvraag" class="img-responsive" src="https://cdn.xgn.nl/upload/201702/t/for-honor-goodies-prijsvraag.jpg" />

For Honor goodies prijsvraag

Ter ere van de release mogen wij in samenwerking met Ubisoft een tof For Honor goodies pakket weggeven met een t-shirt, een poster en een sleutelhanger. Natuurlijk zijn deze geheel in stijl van de aankomende release ontworpen, zodat jij straks For Honor in stijl kan spelen! Je kan meedoen aan deze prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Bij welke factie (Vikingen, Ridders of Samoerai) sluit jij je aan, en waarom?
Stuur je inzending naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoord op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winnaars bericht!

Populair Nieuws