FIFA 19 voorspelling - Ajax vs Juventus (video)

  Vanavond neemt Ajax het in de kwartfinale van de UEFA Champions League op tegen Juventus. Wij hebben deze wedstrijd alvast in FIFA 19 gespeeld. Benieuwd wat onze uitslag geworden is? Bekijk dan hier de video.

  Vanavond is het dan eindelijk zo ver! Ajax staat voor het eerst sinds 2003 in de kwartfinale van de UEFA Champions League en neemt het in eigen huis op tegen Juventus. Mocht Ajax het tegen Juventus over twee wedstrijden overleven, dan staat ze voor het eerst sinds 1997 in de halve finale van het prestigieuze toernooi.

  Wij besloten dus om in FIFA 19 alvast op de feiten vooruit te kijken, en zien wat wij ervan zouden maken in deze populaire voetbalgame. Benieuwd wat ons resultaat is geworden bij deze wedstrijd? Bekijk dan de video hierboven, waarin Jody (Ajax) en Remco (Juventus) het tegen elkaar opnemen!

  Binnenkort meer FIFA 19 voorspellingen

  Wil je meer van dit soort video's zien? Ook de volgende wedstrijd zullen we voorspellen. Maar eerst is het natuurlijk wachten op het echte resultaat, welke we vanavond te zien krijgen in de Johan Cruijff Arena.

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.