FIFA 19 spelers met de laagste rating

  De volledige FIFA 19 game is nu een week uit. Iedereen weet inmiddels wie de beste spelers van dit jaar zijn: Messi en Cristiano Ronaldo. Maar wij vinden dat ook de slechtste spelers een plekje in de spotlights verdienen. Dit zijn de FIFA 19 spelers met de laagste rating.

  EA Sports

  10. Josh Lundstram

  Josh Lundstram is de eerste speler in deze lijst met de FIFA 19 spelers met de laagste rating. Hij heeft een rating van 47 en is een Engelse middenvelder die speelt voor Crew Alexandra op het derde niveau, League Two, van Engeland. Zijn rating is misschien laag, maar misschien heeft dit broekie nog wel een hele mooie toekomst voor zich.

  Hij is namelijk pas 19 jaar oud en heeft nog volop mogelijkheden om te groeien. En daar is hij ook al zeker mee bezig. Vorig jaar stond Lundstram ook in de top 10 laagste FIFA ratings met een rating van 46. Er zit dus zeker progressie in!

  9. Christoph Ehlich

  Christoph Ehlich is een aanvallend ingestelde back, maar dat kan hij misschien beter niet doen. De 19-jarige rechtsback van SpVgg Unterhaching uit de 3. Liga heeft een rating van 47, maar in aanvallend opzicht is hij eigenlijk niet heel nuttig. Maar goed, hij is nog maar 19 en misschien ontpopt hij zich nog wel tot een echte wereldtopper in die Mannschaft.

  Als aanvallende rechtsback moet je goed kunnen passen, voorzetten en moet je redelijk snel zijn. Oké, die snelheid heeft hij wel een beetje, want met 63 snelheid rent hij er nog wel de geblesseerde vierde doelman van FC Emmen uit. Waar het echt mis gaat is zijn passing, 38, en voorzetten, 39. Wij zijn bang dat er geen enkele bal aan gaat komen als deze rechtsback mee naar voren gaat.

  8. Alexander Kaltner

  Wij denken niet dat SpVgg Unterhaching dit jaar hoge ogen gaat gooien in de 3. Liga. Op de achtste plaats in deze lijst met de FIFA 19 spelers met de laagste rating staat namelijk nog een speler van deze Duitse club. Naast de rechtsback heeft ook Duitse spits Alexander Kaltner een rating van 47.

  Eerlijk is eerlijk, ook deze speler is nog heel jong. Met zijn 18 jaar kan er in de toekomst nog van alles veranderen. Op dit moment zouden wij hem niet opstellen, want een spits met schot rating van 43? Daarmee ga je geen deuk in een pakje boter slaan. Voor beide Duitse spelers van SpVgg Unterhaching is FIFA 19 het eerste spel waarin ze zijn toegevoegd en dat is natuurlijk al een hele eer.

  7. Zhang Yufeng

  Van Duitsland gaan we naar China, want de volgende speler in deze lijst met de FIFA 19 spelers met de laagste rating is Chinees en speelt in de Chinese competitie. Hij speelt voor Beijing Renhe. Deze jongeling is ook pas 20 jaar oud en speelt op het middenveld, maar wij denken niet dat het de nieuwe Luka Modric wordt.

  Yufeng heeft in FIFA 19 70 sprintsnelheid en dit is helemaal niet slecht. Toch wordt zijn totale snelheid dan weer naar beneden gebracht door 59 acceleratie. Zijn sterkste eigenschappen zijn kracht en behendigheid. Zijn minste punten zijn afmaken, positionering en afstandsschoten. Geen speler om het eens van 25 meter mee te proberen.

  6. Ma Jungliang

  We blijven nog even hangen in China, want ook de volgende speler speelt in de Chinese competitie. Deze 20-jarige Chinese middenvelder speelt voor Guangzhou R&F. Hij heeft een rating van 47 en een bijzonder opvallende statistiek. Hij heeft namelijk 81 snelheid en dat is extreem hoog voor een speler met zo’n lage rating.

  Naast zijn snelheid heeft hij nog een aantal andere ‘redelijke’ statistieken. Niet om over naar huis te schrijven, maar ook niet niet extreem slecht. Hij heeft namelijk 78 behendigheid en 70 balans. De rest van zijn statistieken zijn erg zwak, maar door zijn snelheid kan hij misschien nog wel handig zijn.

  5. Noah Christoffersson

  Na twee middenvelder uit China te hebben gehad, gaan we door met een spits uit Zweden. Noah Christoffersson is een lange spits die voor Trelleborgs FF uit Zweden speelt. Hij is pas 19 jaar oud en ook hij heeft een rating van 47. Wij zouden deze spits alleen als optie zien als aanspeelpunt of in een team dat veel voorzetten geeft.

  Hij heeft namelijk maar 40 snelheid en dat wil zeggen dat zelf de minder snelle verdedigers hem zo voorbij lopen. Zijn sterkste punt is zijn kracht met een rating van 67, maar daar is alles over deze speler wel mee gezegd.

  4. Kieron Olsen

  Voor de speler op de vierde plaats in deze lijst met FIFA 19 spelers met de laagste rating gaan we terug naar de League Two in Engeland. Kieron Olsen is een Engelse rechtsback die speelt voor Carlisle United. Hij is ook pas achttien jaar en zijn statistieken zijn op alle vlakken onvoldoende.

  Zijn hoogste statistiek is namelijk zijn snelheid, 58 om precies te zijn. Ook in verdedigend opzicht komt hij te kort. Dit is geen speler waarvan wij het gebruiken ook maar in overweging nemen. Hij schiet werkelijk op alle vlakken te kort.

  3. Lee Watkins

  Ook de volgende speler speelt in de League Two in Engeland. Zijn naam is Lee Watkins en hij is een centrale middenvelder van Cambridge United. Deze jonge gast is pas 18 jaar oud en zit nu dus al in FIFA. Met zijn rating zal hij niet heel blij zijn, want net als alle andere spelers in deze top 10 heeft hij een rating van 47.

  Deze speler heeft wel iets meer kwaliteiten dan bijvoorbeeld Kieron Olsen. Hij heeft 65 snelheid, 64 springen en 61 kracht, waardoor hij niet compleet waardeloos is voor je team. Toch heeft hij aanvallend niet veel in te brengen met slechte statistieken voor passen en schieten.

  2. Alec Byrne

  De runner-up voor de FIFA 19 speler met de laagste rating is Alec Byrne. Deze centrale middenvelder speelt voor Cork City in de Ierse Airtricity League. Ook deze speler is pas 19 jaar oud en waarschijnlijk blij dat hij in FIFA 19 zit. Ook al is zijn rating maar 47 net als vorig jaar.

  Byrne heeft ook geen statistiek die er echt uitspringt. Menig verdediger wint een sprintduel van hem. Met 34 kracht verliest hij haast echt duel en zowel verdedigend als aanvallend heeft hij belabberde statistieken. Geen aanrader voor jouw FUT-team dus.

  1. David Norman Jr.

  De laatste speler in deze lijst met FIFA 19 spelers met de laagste rating is ook een centrale middenvelder. Hij komt uit Canada en speelt voor de Vancouver Whitecaps in de MLS. Hij is pas 20 jaar oud, maar wel 1,88 meter lang. Daarmee kan hij nog best een gevaarlijk worden bij hoge ballen.

  Zijn statistieken wat betreft fysiek en snelheid kunnen nog net door de beugel. Hij heeft 62 snelheid en 61 fysiek. De rest van zijn statistieken zijn ronduit slecht voor een centrale middenvelder. Hij heeft 35 schieten en 47 passen dus aanvallend zal hij geen hoge ogen gooien. Ook verdedigend is hij niet al te best met een verdedigende rating van 41.

  Dit zijn de spelers uit FIFA 19 met de laagste rating. Zou jij nog overwegen om een van deze spelers in je start team van FUT gebruiken?

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.