FIFA 19 release kopen of gratis vroegtijdig uitproberen in Utrecht

Article
dinsdag, 25 september 2018 om 9:57
xgn google image
Wil jij de FIFA 19 release alvast gratis uitproberen of kopen, dan is dit je kans. In Utrecht heeft EA in samenwerking met de Media Markt een Pop Up Store geopend waar op een speciale booth het spel in zijn geheel al speelbaar is. Geen demo dus, maar een volledig potje knallen tegen al die voetballen.
Je kunt gratis FIFA 19 al voor release uitproberen of kopen in een booth voor de Media Markt Utrecht. Er staat hier een grote booth waar tientallen mensen alvast de meest verhitte potjes voetbal kunnen uitspelen. Het spel staat klaar om volledig uitgeprobeerd te worden.

Gratis de FIFA 19 release uitproberen of kopen

Ter plekke zijn medewerkers aanwezig die je over het spel kunnen vertellen. Op deze speciale Xperience store van EA en MediaMarkt in Utrecht kun je het spel binnenkort kopen en kun je andere spelers uitdagen in een intensief potje voetbal. Tijdens de nachtopening wordt de kans aangeboden om de FIFA 19 release als eerste te kopen.
De Xperience Store is op de volgende dagen en tijden open.
  • Maandag 24 september 11:00 – 21:00
  • Dinsdag 25 september 10:00 – 21:00
  • Woensdag 26 september 10:00 – 21:00
  • Donderdag 27 september 10:00 – 01:30,
    Nachtopening FIFA 19 lancering 00:01 – 01:30
  • Vrijdag 28 september 10:00 – 21:00
Voor iedereen die (nog) niet is geweest, hebben wij enkele foto’s paraat staan.
139500

De booth valt flink op

Wanneer je richting de Media Markt loopt, dan kun je de booth niet missen. Overal hangt het FIFA 19 logo en een enorme poort vormt de opening naar een plek vol PlayStation 4 consoles. Hier zijn verschillende staanplaatsen zoals je die ook op een booth op conventies zou verwachten. Op de booth is het mogelijk om samen met je vrienden alvast het volgende potje FIFA 19 te spelen door samen naar Hoog Catherijne Utrecht te gaan.
139501

Op groot scherm

Als je niet zo een voorstander bent om zo een spel staand te spelen, dan is er ook nog de mogelijkheid om lekker languit op een poef een match mee te maken. De hele voetbalwedstrijd speelt zich daarnaast op een groot scherm af, waardoor het ook leuk is voor toeschouwers. Het voelt even alsof je met zijn allen naar één vette spannende voetbalcompetitie zit te kijken. Je zou er bijna de snacks en drank al bijpakken.
139502

Lekker winnen!

Met een stevige competitie kun je het vreemden en vrienden ter plekke zo moeilijk of makkelijk mogelijk maken tijdens een match. Het volledige spel is speelbaar, waardoor je alles uit de kast kunt trekken om de game naar jou hand te zetten. Je kunt nu al met je favoriete team spelen en alle trucjes uit de kast halen om die overwinning in de wacht te slepen.
139503

Wees er optijd bij

En een voordeel: als je er op tijd bij bent is het nog lekker rustig. De hele week is het hier mogelijk om het spel uit te proberen. De booth stond er maandag voor het eerst. De rest van de week kan het nog flink druk worden. Je merkte vandaag al dat aan het eind van de dag meer mensen het kunstveld betraden om al voor release gratis een potje FIFA 19 te spelen.
Wil jij meer weten over FIFA 19? Eerder hebben wij al een FIFA 19 review gepubliceerd. Ook maakte wij een overzicht met de beste FIFA 19 spelers, zodat jij de straks de juiste voetballers kunt uitkiezen om mee te spelen. FIFA 19 komt 28 september officieel uit.

Populair Nieuws

Laatste Reacties