Vijf Dragon Ball FighterZ Switch tips - Voorbereid aan de slag!

  Dragon Ball FighterZ is nu verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One en komt binnenkort naar de Nintendo Switch. Voordat je met de game aan de slag gaat, is het handig om een aantal Dragon Ball FighterZ Switch tips te ontdekken. Dit zijn vijf tips die het makkelijker maken om door de game heen te komen!

  5. Super Saiyan God

  We beginnen onze lijst van Dragon Ball FighterZ Switch tips met het vrijspelen van de Super Saiyan God personages. Zowel Goku als Vegeta zijn in de game speelbaar met hun Super Saiyan God vormen, maar hoe kunnen deze personages vrijgespeeld worden?

  Mocht je Dragon Ball FighterZ Switch hebben gepreordered en je nog op tijd was voor de pre-order bonus, dan zijn de Super Saiyan God personages al bij voorbaat speelbaar. Alle andere spelers moeten meer moeite doen om aan de slag met te kunnen met deze goden. Er zijn twee manieren om Super Saiyan God Vegeta en Goku vrij te spelen: via de Arcade modus of door Zeni te verdienen.

  In de Arcade modus zijn verschillende paden te bewandelen. Je moet eerst de Extreme Gravity Spaceship en Hyperbolic Time Chamber modi verslaan om zo de harde variant van beide vrij te spelen. Vervolgens moet je een A-rank of hoger halen bij (Hard) Extreme Gravity Spaceship om Super Saiyan God Vegeta vrij te spelen en bij (Hard) Hyperbolic Time Chamber om Super Saiyan God Goku vrij te spelen. Dit is een flinke uitdaging en vereist goede vaardigheden, een sterk uithoudingsvermogen en een beetje geluk.

  De tweede manier is eenvoudig, maar zal veel tijd in beslag nemen. De game houdt namelijk bij hoeveel Zeni (geld) je in totaal hebt verdiend. Met 300,000 Zeni zal Super Saiyan God Vegeta beschikbaar worden en met 500,000 Zeni zal Super Saiyan God Goku beschikbaar worden. Keihard aan de bak of wachten tot je genoeg geld hebt verdiend, de keuze is aan jou.

  4. Zeni verdienen

  In onze lijst van Dragon Ball FighterZ Switch tips staat deze tip hand in hand met de vorige. Een manier om Super Saiyan God Vegeta en Goku vrij te spelen heeft te maken met het verdienen van Zeni, maar wat is nou een efficiënte manier om dit snel voor elkaar te krijgen?

  Verschillende gamemodi zorgen voor verschillende beloningen. De Arcade modus bevat drie verschillende modi: Snake Way, Extreme Gravity Spaceship en Hyperbolic Time Chamber. Dit zijn de snelste manieren om Zeni vrij te spelen.

  De normale Snake Way uitspelen (drie gevechten in totaal) zal je 7000 Zeni opleveren. De andere paden zijn moeilijker, maar zullen wel meer Zeni opleveren (boven de 10,000). Om snel aan Zeni te komen is keer op keer een van deze uitdagingen voltooien een effectieve manier.

  Hiernaast zal je ongeveer 200,000 Zeni vrijspelen door de hele verhaalmodus uit te spelen. Dit vraagt een hoop tijd, maar het verhaal beloont je hier wel voor!

  3. Button Layout

  Deze top drie Dragon Ball FighterZ Switch tips trappen wij af met het configureren van je button layout. Dit houdt simpelweg in dat je de knoppen naar eigen wens in de game kunt aanpassen, en dat raden wij ook van harte aan!

  Om je de meest optimale Dragon Ball ervaring voor te schotelen, raden wij aan om zelf te ontdekken welke indeling het beste speelt voor jou. Ben jij bijvoorbeeld veel bezig met het opladen van je Ki? Dan is het misschien handig om deze knop te veranderen. Het opladen van je Ki doe je namelijk standaard door Light Attack en Special Attack tegelijk in te houden, maar je kunt ook een enkele knop verantwoordelijk maken voor deze actie.

  Alle aanvallen zijn naar eigen wens aan te passen. Elke speler heeft zijn eigen manier van spelen en de aanvallen en button layout kan ook het beste hierop ingesteld worden. Ontdek wat bij jou past, configureer je controller en wordt een nog betere vechtersbaas.

  Mocht je nou echt niet houden van het invoeren van de speciale bewegingen van de vele karakters? Dan kun je altijd nog de Simplified Controls modus aanzetten die de Switch versie je biedt. Op deze manier zijn de speciale moves van de karakters onder eenvoudige toetsencombinaties te vinden en kan een kind bijna de was doen.

  2. Comeback

  Dragon Ball FighterZ Switch bevat een speciale comeback knop die een bepalende factor kan zijn in winst of verlies. Wanneer deze knop wordt geactiveerd, zal alleen het huidige personage deze kracht bevatten. Verander je van personage dan zal het effect weer verlopen.

  Druk in een gevecht op alle vier de aanvalsknoppen (Light, Medium, Hard en Special) om deze comeback te activeren of, wanneer je de Simplified Controls van de game aan hebt staan, op de knop die hiervoor toegewezen is. Je kracht zal een kleine boost krijgen wat essentieel kan zijn in jouw overwinning. Deze comeback knop is vanaf het begin van een gevecht toegankelijk, maar wij raden aan om hiermee te wachten.

  Zodra je de knop gebruikt wanneer alle drie de personages in je team nog levend zijn, zal het effect het minst tot stand komen. Geduld is een schone zaak, want de comeback knop werkt het beste wanneer je nog één personage overhebt en je alles op alles moet zetten om je tegenstander af te maken. Aan de verliezende hand? De comeback knop is je beste vriend!

  1. Challenges

  Van alle Dragon Ball FighterZ tips kunnen wij deze het meest aanraden. Voordat je aan grote uitdagingen begint als de harde varianten van de Arcade modus, is verschillende uitdagingen uitproberen absoluut de manier om snel de basis onder de knie te krijgen.

  Tutorials zijn niet iedereens favoriet, maar toch raden wij aan om deze te doorlopen. Op deze manier krijg je alle basis bewegingen mee en word je klaargestoomd voor het echte werk: combo challenges. Elk personage bevat individuele combo challenges om uit te voeren. Je leert zo de meest simpele en geavanceerde technieken.

  Maak geen vergissing, de combo challenges zijn niet makkelijk. Bij de meest geavanceerde combo's zal je even op je voorhoofd krabben voordat je de combinatie goed uitvoert. Het uiteindelijke resultaat mag er wezen, want de combo challenges zullen je klaarstomen voor de harde Arcade modus die op je ligt te wachten. Kies je favoriete personage en word heer en meester over al zijn unieke vaardigheden!

  Hebben jullie nog Dragon Ball FighterZ tips?

  Dit waren vijf Dragon Ball FighterZ Switch tips die het hopelijk mogelijk maken om wat makkelijker door de game heen te komen. Wij zijn benieuwd of jullie nog tips hebben voor jullie medespelers. Laat ze achter in de reacties!

  Nog geen genoeg gekregen van het Dragon Ball universum? Bekijk dan ook onze vijf redenen waarom je Dragon Ball games moet spelen!

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.