FIFA 16 toernooi in Nederland georganiseerd door Teufel

  Er wordt een FIFA 16 toernooi in Nederland georganiseerd door Teufel Raumfeld. Je kan je inschrijven om mee te doen aan dit evenement, maar wees er snel bij!

  Op 12 en 21 juni heb jij de mogelijkheid om je digitale voetbal skills te laten zien. Bij de Teufel Raumfeld winkel wordt namelijk een heuse FIFA 16 competitie gehouden waarbij kandidaten het tegen elkaar opnemen in een knockout fase. Denk jij een de ster van de wedstrijden te worden, dan neem je het op 9 juli op tegen de finalist van het Duitse filiaal! Een klassieke Nederland-Duitsland spelen is natuurlijk niet het enige dat je voorgeschoteld krijgt, want er zijn ook fantastische prijzen te winnen.

  FIFA 16 toernooi in Nederland vereist wel inschrijving

  Teufel en XGN.nl zijn een samenwerking aangegaan. Als mediapartner van Teufel is XGN.nl er dan ook bij. Vrees daarom niet als je niet aanwezig kan zijn, want je kan een uitgebreid verslag verwachten van dit spannende FIFA 16 toernooi. Als je er wel bij bent, dan staat je een toffe avond te wachten!

  Dat digitaal voetbal zeer intensief kan zijn is zeker, maar gelukkig worden de sportmensen deze avond in hun energie voorzien! Zo komt er een voetbaltafel te staan en wordt iedereen voorzien met een hapje en een drankje. Het evenement begint om 18.00, dus heb je die dag nog alle tijd om een balletje te trappen.

  Om je in te schrijven moet je wel snel zijn. Zowel 12 als 21 juni krijgen per dag 8 vrije plaatsen, waardoor er dus maar 16 mensen in totaal mee kunnen doen. Om je in te schrijven moet je je opgeven met een mail naar showroom-amsterdam@teufelaudio.nl, of ga je naar de Teufel Raumfeld brandstore aan de Van Baerlestraat 16 in Amsterdam.

  Tevens wordt op beide avonden na de wedstrijden een voetbalwedstrijd uitgezonden, die op locatie te bekijken is. Op 12 juni is dit de wedstrijd Duitsland - Oekraïne en op 21 juni kan je genieten van Noord-Ierland tegen Duitsland.

  Informatie over het FIFA 16 toernooi in Nederland vind je op Teufelaudio.nl.

  FIFA 16

  Verkijgbaar vanaf 24 september 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.