FIFA 15 release: alles wat je moet weten

Article
donderdag, 25 september 2014 om 12:25
xgn google image
De FIFA 15 release is vandaag, en dat is elk jaar toch altijd weer een speciaal momentje. Hier bij XGN hebben we de afgelopen weken zo niet maanden veel video en geschreven content geproduceerd over de nieuwe voetbalgame van EA, en voor de release vandaag zetten we hier alles nog eens voor je op een rijtje. Zodat je weet wat je in huis haalt als je vandaag naar de winkel rent!
FIFA 15 is vanaf vandaag beschikbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, PC, Nintendo Wii, 3DS, iOS en Android. Heb jij 'm al in huis, of ben je van plan 'm te gaan halen? Laat het weten in de comments! De demo is overigens ook beschikbaar!

De FIFA 15 review

Natuurlijk hebben we de game al uitgebreid gespeeld, en dat is samengevat in onze FIFA 15 review. Let er trouwens wel op dat het alleen om de singleplayer gaat en dat er daarom nog geen cijfer is toegevoegd. Deze volgt wanneer de multiplayer is grijgespeeld, dus verwacht ons complete oordeel vandaag of morgen nu de servers van FIFA 15 online zijn.
Hier een tipje van de sluier uit de review van Sebastiaan, maar lees vooral het volledige stuk:

FIFA 15 Ultimate Team - dé tips om te winnen

Ben jij nieuw in FIFA Ultimate Team en verlies je elke keer met 7-1? Dan kun je wel wat tips gebruiken. Lees daarom de special die Hidde voor je heeft gemaakt. Hij geeft een uitgebreide uitleg over FIFA 15 Ultimate Team en hoe jij hier goed in kan worden.

Video: FIFA 15 perstoernooi

In bovenstaande video is Johan op bezoek bij EA voor een heus FIFA toernooi. Hij zou iedereen 'wel even inmaken.' Helaas verliep dit iets anders. En ook voor cameraman Rick, overigens...

Wat is er nieuw in FIFA 15?

Hidde maakte een overzicht van alle vernieuwingen in FIFA 15. Van de emoties op het gezicht van Messi tot de verbeterde keepers die de bal nu wél uit het doel houden.
56861 7

Interview met producent Nick Channon

We hebben de producent van FIFA 15 mogen interviewen en vroegen hem het één en ander over de speelsnelheid, de emoties van de spelers en de sfeer in het stadion. Dit interview mag je niet missen!
Realistischer dan ooit

Belangrijk FIFA-nieuws

Daarnaast hebben we natuurlijk nog heel veel nieuws gepost; over de FIFA-app, of de bugs op de PC bijvoorbeeld. Hieronder een overzichtje van het belangrijkste nieuws.
Meer nieuws kun je vinden in onze database en verdere informatie op onze gamepagina. Dan rest mij je veel plezier te wensen met je eerste potje FIFA 15 vandaag!

Populair Nieuws