Wat is jouw favoriete RARE game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 31 maart 2018 om 15:00
xgn google image
Met de release van Sea of Thieves achter ons is de XGN Doe Mee benieuwd naar jullie favoriete RARE game. En daar zijn er nogal wat van uitgekomen. Welkom bij de XGN Doe Mee!
De laatste keer was de Doe Mee benieuwd wat nu eigenlijk jullie favoriet is: Fortnite of PlayerUnknown’s Battlegrounds, of PUBG in de gamersmond. Waarschijnlijk waren er veel van jullie de titel aan het spelen, maar we kregen wel een lange reactie van THO_BRO, die wij een klein beetje inkorten:
Een duidelijke en klinkklare uitleg van THO_BRO die ook nog spreekt over een derde toevoeging aan het rijtje van de twee titels: H1Z1. Die titel was al eerder verkrijgbaar dan Fortnite en PUBG en wist toentertijd veel gamers te lokken met zijn ‘last man standing’ principe, maar er zijn blijkbaar toch veel mensen overgestapt. Dat Fortnite gratis is kan een grote reden zijn, maar we weten het niet precies.
Maar eventjes genoeg over die titels, we gaan de wilde zeeën bevaren! Desalniettemin een kort ritje, maar met de release van Sea of Thieves net achter ons is de XGN Doe Mee benieuwd naar het volgende:

Wat is jouw favoriete RARE game?

Ontwikkelaar RARE kende zijn gouden tijdperk in de jaren 90 met Banjo-Kazooie, GoldenEye 007, Perfect Dark en Conker’s Bad Fur Day om maar een paar te noemen. Maar van de gehele catalogus van RARE, die speelbaar is met RARE Replay, wat is nou jouw favoriet?
Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM juist die RARE game jouw favoriet is. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn paasweekend gewenst!

Populair Nieuws