Wat zijn jullie favoriete Nintendo franchises? [poll]

  Vandaag kregen we weer een aantal Nintendo nieuwtjes voor onze kiezen, een paar hele goede! Zo komt er een Mario Kart mobile game, een Switch online functie en is ook de Mario film officieel aangekondigd. Hoog tijd dus om eens te peilen wat jullie favoriete Nintendo franchises zijn!

  Nintendo

  Wie aan Nintendo denkt, die denkt natuurlijk gelijk aan Mario. Er zijn tientallen games met de Italiaanse loodgieter uitgekomen en onze besnorde vriend is één van de redenen dat de Nintendo Switch zo'n succes is. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer Nintendo games en franchises dan Mario.

  Jullie favoriete Nintendo franchises?

  Denk daarbij aan namen als The Legend of Zelda, wat een geweldige games zijn er uitgekomen over de avonturen van Link die Princess Zelda uit de handen van het kwaad moest zien te redden. Of wat dacht je van Metroid en Star Fox. Dus, nu is de vraag die wij aan jullie stellen: wat zijn jullie favoriete Nintendo franchises?

  We weten het, het is moeilijk kiezen, maar we vragen het gewoon! En mocht jouw favoriet er niet tussen staan, dan stem je op overig en laat dan even in de reacties achter welke franchise volgens jou een klassering verdient bij de uiteindelijke uitslag.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.