Wat is jouw favoriete Mortal Kombat personage? - XGN Doe Mee

  Een fijne Koningsdag gewenst! De XGN Doe Mee hoopt dat je vandaag lekker langs de vele marktjes struint, misschien wat oudere games vindt en daarna lekker achter je console of PC kruipt. Misschien is één van de games wel Mortal Kombat, die deze week centraal staat in de Doe Mee. Want wat is jouw favoriete Mortal Kombat personage?

  Een weekje geleden wilden wij graag weten wat jullie verwachtingen zijn rondom Star Wars Jedi: Fallen Order. EA wil schoon schip maken en belooft met Fallen Order een singleplayer game die geen microtransacties heeft en dus volledig draait om het persoonlijke plezier van een gamer. De meningen zijn verspreid, want het beeld van EA verschilt bij mensen, maar Andromeda kijkt er in ieder geval naar uit:

  Andromeda – Level 3

  Wat mij betreft heeft Respawn zich wel bewezen met Titanfall 1 en 2, maar ook met Apex Legends. Zelf ben ik geen echte RB speler, maar je ziet wel dat de game goed in elkaar steekt. Dit wordt sinds een lange tijd een Star Wars game waar ik echt veel van verwacht.

  De verwachtingen van Andromeda zijn dus hooggespannen, maar de XGN Doe Mee meldt wel dat het natuurlijk nog afwachten is. Respawn heeft wel laten zien dat zij een uitstekende titel kan ontwikkelen en in november gaan wij zien of Fallen Order ook dat kenmerkende stijltje en touch van Respawn Entertainment heeft.

  Goed, van Star Wars Jedi: Fallen Order gaan wij naar de bloederige taferelen van Mortal Kombat. Sinds afgelopen week is het nieuwste deel van de franchise, Mortal Kombat 11, verkrijgbaar en kunnen gamers weer vele fatalities uitdelen. Onze vraag draait om de serie zelf en diens unieke personages:

  Wat is jouw favoriete Mortal Kombat personage?

  Er zijn vele vechters voorbijgekomen in de reeks sinds de eerste game in 1992 uitkwam en vele muntjes opslokten van gamers die losgingen in de arcadehallen. Maar van alle personages, wat is jouw favoriete Mortal Kombat personage?

  Laat het in de reacties hieronder weten en vertel er ook even bij WAAROM juist dat jouw favoriete Mortal Kombat personage is. Zien wij jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn Koningsdagweekend gewenst!

  Mortal Kombat 11

  Verkijgbaar vanaf 23 april 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.