The Last of Us 2 gameplay - Theorieën die nog wel eens kunnen kloppen

Article
zaterdag, 27 april 2019 om 9:45
the last of us 2 gameplay theorieen die nog wel eens kunnen kloppen 149785 4
Veel fans kijken al jaren uit naar de release van The Last of Us 2 om te kunnen genieten van de gameplay. Dankzij de mysterieuze trailers zijn wij zeer nieuwsgierig geworden naar de dingen die zullen gebeuren in The Last of Us, dus wij hebben een aantal theorieën op een rij gezet die nog best wel eens zouden kunnen kloppen.

Joel leeft (nog)

Na het zien van de eerste trailers zijn veel fans van The Last of Us bang geworden dat Joel niet langer in leven zou zijn. Wij denken dat dit wel degelijk het geval is, of dat we hem in ieder geval nog zullen terug zien in The Last of Us 2. Dit komt door de gameplay trailer die als laatste is uitgebracht. Hierin verwijst namelijk iemand naar “Your old man” terwijl hij met Ellie in gesprek is.
Dit moet bijna wel betekenen dat Joel nog in leven is, want wie anders zou Ellie’s oude man moeten zijn? Het zou helaas wel zo kunnen zijn dat Joel ergens in de game wel komt te overlijden, aangezien Neil Druckmann al gewaarschuwd heeft dat de personages niet zozeer veilig zullen zijn in de gameplay van The Last of Us 2.
149786

Anna zal verschijnen in flashbacks

Zoals de meeste The Last of Us fans ondertussen wel weten is dat de moeder van Ellie, Anna, al is overleden. Toch zijn er veel mensen die over de trailers speculeren dat Anna er in voorkomt, namelijk in de tweede teaser trailer. De mysterieuze vrouw die opgejaagd wordt door de gekke cult zou best nog wel eens Anna kunnen zijn.
Deze game is alleen The Last of Us en niet The Walking Dead, dus dat betekent dat Anna niet uit de dood kan opstaan. Het lijkt er dus op dat Anna zal voorkomen door middel van flashbacks. Het zou ons best interessant lijken om te zien wat er is gebeurd voordat Ellie op aarde werd gebracht en wat ervoor zorgde dat Ellie moest opgroeien zonder haar moeder. Ook zou het zeker interessant zijn als we erachter komen wie de vader is van Ellie.
149787

The Last of Us 2 gameplay speelt zich af in Seattle

Het duurde niet erg lang voordat mensen hadden uitgevogeld dat het volgende deel van The Last of Us zich zal afspelen in Seattle. Dit is te zien aan gebouwen die zich in het echte leven in Seattle bevinden. Toch is het nog niet helemaal duidelijk of de gehele game zich hier zal afspelen, aangezien er in het eerste deel van The Last of Us flink wat werd afgereisd.
Het is in ieder geval duidelijk dat de cult zich in Seattle bevindt, hoewel we nog niet zeker weten of deze cult Ellie opjaagt of andersom. Het ziet er namelijk ook naar uit dat Ellie nog minder lief is dan in het eerste gedeelte van The Last of Us. Wij zijn benieuwd of de game zich grotendeels op een plek zal afspelen of dat er weer een road trip gepland staat.
149788

Anna ontmoet de Fireflies in de tweede teaser trailer

In de tweede teaser trailer zien we dat de vermoedelijke Anna flink in de problemen zit. De cult is haar flink aan het opjagen en heeft haar ook te pakken gekregen. Hierna wordt ze uit de brand geholpen door twee mensen, namelijk Yara en Lev. Of eigenlijk helpen de personages elkaar uit de brand. Deze twee personages zijn voormalige leden van de cult en zouden nog wel eens leden kunnen zijn van de Fireflies.
We weten dat Anna contacten onderlegd met de Fireflies aangezien ze vrienden wordt met Marlene. Dit zou nog weleens het moment kunnen zijn dat dit contact ontstaat uit deze ontmoeting. Het zou interessant zijn om dit terug te zien in de gameplay van The Last of Us 2. Misschien zullen we zelfs wel een deel van de game beleven als Anna.

The Last of Us 2 gameplay - Wat kunnen we verwachten?

Het is tot nu toe nog zeer onvoorspelbaar welke wendingen The Last of Us 2 zal gaan nemen. Wij zijn in ieder geval zeer benieuwd naar de gameplay, het verhaal dat zich zal gaan afspelen en of onze geliefde personages het zullen overleven. Onlangs is bekendgemaakt dat het einde van The Last of Us 2 al is opgenomen, dus misschien nadert de aankondiging van de releasedatum.
Ben jij benieuwd naar meer van The Last of Us 2? Wij hebben een artikel geschreven over de nieuwe personages in The Last of Us 2 en een artikel over features om naar uit te kijken in The Last of Us 2.

Populair Nieuws