Wat is jouw favoriete Medieval game? - XGN Doe Mee

  Van de winterse kou naar de middeleeuwen, de XGN Doe Mee durft die sprong te wagen! Deze week staat het 'duistere' tijdperk dan ook centraal met jullie favoriete medieval game. Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer ging onze vraagstelling over de tactiek die gebruikt is door The Cloverfield Paradox. Tijdens de 52ste Superbowl werd namelijk een trailer voor de film getoond, die na de sportwedstrijd op Netflix zou staan. Met geen marketing de film binnen de kortste keren op de streamingsdienst zetten, wij waren benieuwd wat jullie daarvan vonden. Spiral heeft er in ieder geval wat over te melden:

  Spiral – Level 4

  De tactiek hoe ze de trailer lanceren uniek. Om indruk te maken en een goede trailer neer te zetten op een groot evenement krijg je vanzelf toch kijkers al is de film volgens geruchten niet goed. Mij lijkt het een aparte film en zal zeker de poging wagen om Paradox te kijken. Smaken verschillen.

  Het is iets wat de XGN Doe Mee vaker voorbij zag komen op het wereldwijde web: de film schijnt niet bijster goed te zijn. Iets wat jammerlijk is, aangezien diens officieuze voorgangers Cloverfield en 10 Cloverfield Lane wel erg goede cijfers kregen toentertijd. Misschien dat de tactiek van Cloverfield Paradox nog voor een groot succes gaat zorgen.

  Enfin, genoeg over Cloverfield. We kijken naar de middeleeuwen, want die staan garant voor een bron aan inspiratie voor films, boeken en games. Afgelopen week kwam Kingdome Come Deliverance uit en mede daardoor vragen wij:

  Wat is jouw favoriete Medieval game?

  Wij brachten afgelopen week al onze top 10 met beste medieval games uit, maar deze keer vraagt de XGN Doe Mee het aan jullie: wat is jouw favoriete medieval game? Is het die onvoorwaardelijke topper Age of Empires 2 of misschien een hedendaagse titel als For Honor?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.