De 7 Far Cry 5 Guns for Hire personages uitgelicht

Article
zaterdag, 17 februari 2018 om 13:52
xgn google image
Nog een paar weken wachten en dan kunnen we eindelijk aan de slag met het nieuwe deel van Far Cry. De afgelopen weken werden we al met een aantal trailers warm gemaakt voor het spel en onlangs zijn daar de Far Cry 5 Guns for Hire trailers bijgekomen!
In Far Cry 5 kun je hulp inschakelen vanuit allerlei verschillende hoeken. Dit zijn de zogeheten Guns for Hire. Mensen die je maar al te graag willen helpen bij het vernietigen van de sekte die Hope County in zijn greep heeft!

Hurk

Hurk is een oude bekende en nu beschikbaar als een Far Cry 5 Guns for Hire. Dit personage kwamen we voor het eerst tegen in Far Cry 3 en later ook in Far Cry 4, waar je met dit personage kon spelen in de co-op modus. Ook in Far Cry 5 maakt Hurk weer zijn opwachting, waar we opnieuw met hem aan de slag kunnen in de co-op modus.
Hurk zijn specialiteit is het kapotmaken van dingen. Vrij simpel, Hurk schiet op alles wat los en vast zit en foute bedoelingen heeft in Hope County, de provincie die wordt getergd door de sekte van antagonist Joseph Seed. Daarnaast beschikt Hurk over een hittesensor, waardoor hij makkelijk bewegende voertuigen neer kan halen.
126335 1

Adelaide Drubman

Adelaide Drubman kent het personage op de vorige pagina als geen ander, het is namelijk de moeder van Hurk. En iedereen weet dat moeders de liefste personen ter wereld zijn, tenzij je aan hun zoon komt. Daarom laat Adelaide Drubman zich maar al te graag zien als een Far Cry 5 Guns for Hire.
Een andere naam voor Adelaide Drubman is ook wel de Helikopterkoningin. Wanneer jij jezelf namelijk hoognodig via de lucht moet vervoeren naar een andere plek staat de moeder van Hurk voor je klaar met een helikopter. Daarnaast hoef je bij Adelaide ook geen zorgen te maken dat het geschut in de lucht minimaal blijft, deze dame beschikt namelijk over meer dan genoeg kogels.
126339

Sharky Boshaw

Nog iemand die direct in verband staat met Hurk: Sharky Boshaw. Sharky is de neef van Hurk en zet het liefst alles in de hens met zijn vlammenwerper. Een excentriek personage voor de Far Cry 5 Guns for Hire, maar dat maakt het juist zo leuk!
Mocht je met Sharky op pad gaan om de sekte Project at Eden's Gate enigzins te pijnigen dan zal dit gebeuren met een hoop vuur. Vol passie zal de neef van Hurk je helpen met het behalen van je doelstelling. Daarnaast is Sharky ook nog eens goed bestendig tegen de meeste explosies.
126342

Nick Rye

Waar Adelaide Drubman de Helikopterkoningin is, is Nick Rye de koning van de gehele lucht. Nick is al zijn hele leven monteur en is lid van het verzet, want zijn vrouw is in verwachting en Nick zit er niet op te wachten dat de sekte van gekkie Joseph Seed roet in het eten van zijn kind gooit.
Wanneer je de koning van de lucht bent dan zijn de verwachtingen hoog. Nick zal er dan ook alles aan doen om deze verwachtingen uit de verf te laten komen, maar dat moet geen probleem zijn. Het vliegtuig van de toekomstige vader, Carmina, is volgens Nick het beste vliegtuig dat er in Hope County te vinden is. En met een minigun en bommen aan boord zul je heel Project at Eden's Gate laten beven van angst.
126348

Boomer

Een hond als Far Cry 5 Guns for Hire? Maar een hond heeft toch geen geweren? Nou, dat maakt helemaal niets uit als je Boomer aan je zijde hebt. De baasjes van Boomer zijn vermoord door Project at Eden's Gate en daarom is de hond nu beschikbaar om samen met jou te vechten tegen het verzet.
Boomer ziet er voor de vijand op het eerste oog onschuldig uit, maar dat is hij dus alles behalve. De hond zorgt er namelijk mede voor dat deze mensen straks hun laatste adem uit zullen blazen. Boomer kan namelijk de wapens afpakken van iemand en ook de vijanden in de buurt markeren. Erg handig als je ongezien wil blijven!
126351

Jess Black

Jess Black wil wraak nemen op alles wat Project at Eden's Gate haar in het verleden heeft aangedaan. Gelukkig heeft deze dame daar alle ingrediënten voor, want Jess is een meesterlijke jager. Een jager op mensen wel te verstaan.
Dieren zien haar namelijk als een van hen en zullen haar dan ook niet aanvallen. Ook de mensen van Project at Eden's Gate zullen deze jager niets doen, aangezien ze kan sluipen als geen ander. De gekkies van de sekte zijn dood voor ze het weten!
126356

Grace Armstrong

Grace Armstrong is de laatste van alle Far Cry 5 Guns for Hire die je kan helpen in de strijd tegen Project at Eden's Gate. Deze vrouw blijft het liefste op een afstandje van het gevecht, maar doet wel altijd mee! Grace was namelijk een sluipschutter in het leger. Iemand die je er dus wel bij kan hebben.
Met een laser op haar geweer weet ze iedere vijand makkelijk te signaleren, zo makkelijk zelfs dat de gekkies van Project at Eden's Gate op de vlucht zullen slaan omdat ze hun leven alles behalve zeker zijn met deze pittige tante in de buurt.

De Far Cry 5 Guns for Hire

Dit zijn de zeven Far Cry 5 Guns for Hire uitgelicht. De game komt uit op 27 maart en dan kunnen we met deze verschillende personages de strijd aan tegen Project at Eden's Gate. Welke van deze baasjes ga jij het liefst mee op pad?