Wat vind jij van de Cloverfield Paradox tactiek? - XGN Doe Mee

Een weekje geleden vroegen wij naar jullie vooruitzichten betreffende Mario Kart Tour. Nintendo kondigde vorige week aan dat de succesvolle raceserie ook naar de smartphones komt en wel in de vorm van Mario Kart Tour. We kregen meerdere reacties, maar GamingTime legde zijn visie het beste uit:

GamingTime – Level 5

Ik denk dat het geen grote game gaat worden met een lastige besturing, maar ik zou het wel leuk vinden als je online/co-op tegen vrienden kan spelen. De meeste vrienden van mij hebben geen Switch en zouden het toch tof vinden om een potje Mario Kart in de pauze op school te spelen. Of ze een online of co-op mode gaan toevoegen weet ik niet, misschien is het gewoon een kleine game met weinig extra's en dus gewoon een promotie voor MK 8 Deluxe, of heel misschien wel MK 9. Maar ik ben wel erg benieuwd!

Waarschijnlijk zal dat wel één van de meest vooraanstaande aspecten van Mario Kart Tour worden, een online gedeelte. Het internet is tegenwoordig niet meer weg te denken van je telefoon, dus het zou een perfect moment zijn voor Nintendo om Tour naar de smartphones te brengen en dan een online modus zodat je met je vrienden op school kunt racen.

Goed, we gaan het even over iets compleet anders hebben. Afgelopen zondag was de Superbowl, één van de grootste sportevenementen van het jaar. Maar wij letten natuurlijk op het reclameblok, waarin meerdere teasers en trailers langs vliegen. En zo ook Cloverfield Paradox, die zonder enige vorm van aankondiging ineens op Netflix stond. Onze vraag gaat dan ook over:

Wat vind jij van de Cloverfield Paradox tactiek?

Natuurlijk horen wij graag jullie meningen over de film, die niet erg goed schijnt te zijn, maar we willen jullie vooral horen over de tactiek van de film. Een trailer en dan direct op Netflix staan. Is dat misschien iets wat wij vaker gaan zien in de toekomst? En wat vinden XGN’ers daar nu van?

Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!