Wat is jouw favoriete Mario Party mini-game? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 06 oktober 2018 om 15:00
xgn google image
Het spel wat je vrienden in vijanden verandert en jouw visie over je kameraden binnen de kortste keren omdraait, is terug met een nieuw deel: Mario Party! Voor de Doe Mee een perfecte reden om te vragen: wat is jouw favoriete Mario Party mini-game? Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden ging onze vraagstelling over de sluiting van Telltale Games. De studio kondigde twee weken geleden aan te gaan sluiten en het grootste gedeelte van de werknemers, 90%, is ontslagen; de overige vijfentwintig personeelsleden werken nog aan een Minecraft serie voor Netflix. Maar schijnbaar ging het niet goed met de studio. JustB vindt er het volgende van:
Toegegeven, voor velen sloeg het nieuws binnen als een bom. Mede door de indrukwekkende series die Telltale aanbood en elk jaar toch minstens één à twee games uitbracht, leek er geen vuiltje aan de lucht. Helaas blijkt het al wat langer niet goed te lopen, maar dat kan je lezen in onze XGN Biografie over Telltale Games.
Van de ontwikkelaar gaan we naar mini-games en wel in een hele specifieke categorie: Mario Party mini-games. Gisteren kwam het elfde officiële deel in de Mario Party reeks uit voor de Nintendo Switch, Super Mario Party, en het belangrijkste aan de serie blijft natuurlijk de mini-spelletjes die je speelt om sterren te scoren. Onze vraag is dan ook:

Wat is jouw favoriete Mario Party mini-game?

En er zijn ontzettend veel Mario Party min-games, maar wij zijn op zoek naar jouw favoriet. Misschien is het wel Coconut Conk, waarin je met een vat moet rondrollen, terwijl de andere spelers jou proberen te raken met kokosnoten. Of één van de honderden, we maken geen grapjes, andere mini-games. Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er natuurlijk ook even bij WAAROM juist die mini-game jouw favoriete Mario Party mini-game is. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee! Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws

Laatste Reacties