Wat vind jij van het sluiten van Telltale Games? - XGN Doe Mee

De laatste keer wilden wij graag weten welke game jullie op de PlayStation Classic willen zien. Sony’s kleinste PlayStation toevoeging komt in december uit en er zijn al enkele games bekendgemaakt voor de minikrachtpatser, zoals Final Fantasy VII en Tekken 3. Maar het overgrote gedeelte aan titels nog niet en daar had de Doe Mee jullie voor nodig. Voor Guldan mogen het vooral RPG’s zijn:

Guldan – Level 1

Persona 2,Final Fantasy Tactics,Tales of Phantasia,Chrono Cross,Vandal Hearts,Suikoden 2,Xenogears,Valkyrie Profile,Final Fantasy Chronicles en Tactics Ogre: Let Us Cling Together om zo een paar op te noemen. Ben een grote RPG fan. En wil er daarom zelf alleen maar RPG titels op zien.

Meerdere titels die van Guldan op de PlayStation Classic mogen verschijnen, maar of dat gaat gebeuren is nog maar de vraag. De XGN Doe Mee zag ook Spyro en Metal Gear natuurlijk voorbijkomen en het lijkt logisch dat Sony dé grootste en meest gerenommeerde titels uitbrengt; dat deed Nintendo namelijk ook bij NES Mini en SNES Mini.

Goed, van het plezier over een oude console in een nieuw jasje gaan we naar het meest onverwachte nieuws van afgelopen week: Telltale Games gaat sluiten. De maker achter The Walking Dead games, Tales from the Borderlands en The Wolf Among Us heeft minstens 90% van haar personeel ontslagen en werkt aan nog maar één titel. Als die klaar is, dan is het verhaal over en uit voor de ontwikkelaar. Onze vraag is dan ook:

Wat vind jij van het sluiten van Telltale Games?

De reden dat de studio gaat sluiten is de weinige verkoop van titels, zoals Telltale Games CEO Pete Hawley, al aangaf. Maar wat de reden ook is, het blijft natuurlijk zonde dat een studio moet sluiten en er personeel op straat staat. Maar wat vind jij er nu eigenlijk van?

Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Zien we jullie volgende week terug bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!