Wat is jouw favoriete GTA? - XGN Doe Mee

Article
zaterdag, 21 januari 2017 om 15:00
xgn google image
Het is weer weekend, dus tijd voor de XGN Doe Mee! Deze week willen wij het graag hebben over de eerste trailer van de Power Rangers! Dat is natuurlijk maar een geintje, de Doe Mee wil jouw favoriete GTA namelijk weten. Welkom bij de XGN Doe Mee!
Een weekje geleden waren wij wel erg benieuwd of jullie de Nintendo Switch gaan halen. Op 3 maart komt Nintendo’s nieuwste paradepaardje uit, helemaal nu het Japanse bedrijf heeft laten weten dat Zelda: Breath of The Wild één van de laatste Wii U-games gaat worden. Het lijkt inmiddels wel duidelijk: de Big N richt zijn pijlen op de Switch. En er zit verschil tussen jullie meningen; sommigen hebben hem al besteld, anderen wachten een tijdje af en sommigen kopen hem helemaal niet. Hier is svenysven:
En daar bespreekt svenysven iets wat velen van jullie benoemen: de launch line-up. Want op de release zijn er slechts vijf games verkrijgbaar, waaronder Breath of The Wild. De rest bestaat uit: 1-2 Switch, Super Bomberman R, Skylanders Imaginators, Just Dance 2017 en The Binding of Isaac: Afterbirth+. En dan moet zelfs de XGN Doe Mee toegeven dat die launch line-up niet echt ontzettend sterk is. Toch is voor velen alleen de nieuwe Zelda al genoeg om het systeem te bestellen.
Enfin, eventjes genoeg over de Switch, al zal die de komende weken vast wel weer aan bod komen. Voor nu heeft de XGN Doe Mee wel behoefte aan een onderlinge strijd tussen jullie, want de vraag is als volgt:

Wat is jouw favoriete GTA?

Na GTA V gaan er natuurlijk al weer veel geruchten over waar het zesde deel zich gaat afspelen en of het überhaupt in ontwikkeling is. Van dat laatste mogen we inmiddels wel uitgaan, want GTA V verkocht wereldwijd ongeveer 82 miljoen keer. Maar van de vele GTA’s die er zijn, wat is nou jouw favoriet? En waarom?
Vertel het ons in de reacties hieronder en vertel er dus ook even bij WAAROM die GTA nou jouw favoriete GTA is. Zien we jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

Populair Nieuws