Wat is jouw favoriete Gears of War? - XGN Doe Mee

  De kou heeft officieel zijn intrede gedaan in ons kikkerlandje. Iets wat de Doe Mee juist ontzettend toejuicht, want zo kunnen we meer binnenzitten om lekker te gamen. Vandaag richt de XGN Doe Mee zich op Gears of War. Welkom bij de Doe Mee!

  De laatste keer vroegen wij wat jullie nou van Maffia 3 verwachten. Het nieuwe crime epos van ontwikkelaar Hangar 13 moet ons weer verleiden om het crimineeltje uit te hangen in een bruisende open wereld. Velen vinden het op GTA lijken, maar toch tapt Mafia 3 uit een ander vaatje. Wij geven het woord aan Tobias Kaa:

  Tobias Kaa – Level 3

  Ik verwacht heel veel van Mafia 3. Mafia 2 vind ik echt fantastisch en je ziet duidelijk dat de ontwikkelaars oog hebben voor detail. Ik hoop op een levendige bruisende wereld, maar ook een smerige, corrupte wereld vol misdaad, afrekeningen en wraak. You do not mess with the family!

  Onze hands-on laat zien dat het met die corrupte wereld vol misdaad wel goed zit Tobias Kaa, maar het echte oordeel laat nog eventjes op zich wachten; de game is pas sinds gisteren uit en een review volgt snel! Misschien dat dit velen over de lijn kan trekken en die mensen alsnog Mafia 3 kopen. Alhoewel, oktober zit barstensvol met goede games.

  Zo ook Gears of War 4, die ontwikkeld wordt door The Coalition. Onze Stefan geeft de game zelfs een 8.8 en roemt vooral de visie van de ontwikkelaar en de focus op herspeelbaarheid en samen kunnen spelen. Maar met al meerdere Gears of War titels op diverse gameplanken vragen wij aan jullie:

  Wat is jouw favoriete Gears of War?

  Er zijn er namelijk wel wat: de officiele trilogie van Epic Games zelfs, plus Judgment en ook de remastered versie van het allereerste deel. Maar wat vind jij nu de tofste? Is het toch die eerste, die alles introduceerde van het Gears of War-universum? Of misschien drie, waarin er meer balans te vinden was?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM jij dat vindt. Als bonusvraagje zouden wij ook wel willen weten wat jouw favoriete moment uit de franchise is. Zien we jullie volgende week bij een nieuwe XGN Doe Mee. Tot dan!

  Gears of War

  Verkijgbaar vanaf 17 november 2006

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.