PlayStation VR benodigdheden - Deze accessoires heb je nodig

Article
zaterdag, 08 oktober 2016 om 13:00
xgn google image
De PlayStation VR is beschikbaar. In de unboxing die Sony onlangs online plaatste was al te zien dat niet alle accessoires aanwezig zijn om direct met de PS VR aan de slag te kunnen. In deze special lees je welke PlayStation VR benodigdheden je moet hebben om het meeste uit je VR-experience te halen.
Wanneer je de PlayStation VR aanschaft, zul je nog niet direct aan de slag kunnen. Sony maakte namelijk bekend dat de PlayStation Camera, die je nodig hebt om aan de slag te kunnen, niet meegeleverd wordt. In de doos van de PlayStation VR vind je de volgende spullen:
  • PlayStation VR-headset
  • Processoreenheid
  • Stereo-oordopjes
  • HDMI-kabel
  • USB-kabel
  • AC-adapter en netsnoer
  • Aansluitadapter voor VR-headset
Zorg er dus voor dat je de beschikt over een PlayStation Camera, wanneer je de PlayStation VR aanschaft. Als je de PlayStation VR en PlayStation camera in je bezit hebt, is het alleen nog zaak om de juiste accessoires te hebben. Welke accessoires je precies nodig hebt, hebben we voor jou op een rijtje gezet.

PlayStation VR benodigdheden op een rijtje

Om ervoor te zorgen dat iedereen meteen aan de slag kan met de VR-bril van Sony, heeft BigBen Interactive een aantal PlayStation VR benodigdheden aan de line-up toegevoegd.
Met de VR Starter Pack haal je alle PlayStation VR benodigdheden in huis om ervoor te zorgen dat je alles hebt om aan de slag te gaan en dat je PlayStation VR in optimale conditie blijft. Het Pakket bestaat uit de volgende onderdelen:
  • 1 x camerastandaard: voor het veilig bevestigen van de camera op de flatscreen-televisie.
  • 1 x lenskap: beschermt de VR-lenzen tegen stof en krassen wanneer je deze niet gebruikt.
  • 2 x kabelklem: voor het bundelen van de kabels zodat ze niet in de weg zitten.
  • 1 x reinigingsvloeistof: voor het reinigen van de lenzen van de VR-headset.
  • 1 x reinigingsdoek: voor gebruik met de reinigingsvloeistof om de lenzen te reinigen.
  • 5 x reinigingsdoekje: voor het reinigen van het oppervlak van je VR-headset.PlayStation VR Benodigdheden
98873 1

VR Opberghoes

Voor het vervoer van de PlayStation VR is er een speciale opberghoes ontwikkeld, die plaats biedt aan de PlayStation VR, processoreenheid, AC-adapter en kabels. De hoes is gemaakt van robuust EVA-kunststof en is officieël gelicenseerd door Sony. De hoes biedt bescherming tegen schokken en schade.
PlayStation VR Benodigdheden
98874

VR Standaard

Wanneer je je PlayStation VR niet gebruikt, wil je hem natuurlijk niet overal laten rondslingeren. Om de PlayStation VR op te bergen, is deze officieël gelicenseerde standaard ontwikkeld. De geïntegreerde blauwe leds zorgen er daarnaast voor dat je VR ook nog eens op een mooie manier gepresenteerd wordt.
PlayStation VR Benodigdheden
98875

RIG 4VR Stereo Gaming Headset

Naast deze PlayStation VR Benodigdheden, is het ook fijn om een bijpassende headset te kunnen gebruiken tijdens je VR-gaming sessies. Hiervoor heeft Plantronics een officiële VR Gaming Headset op de markt gebracht. de RIG 4VR Stereo Gaming Headset is een complete audio-oplossing voor PlayStation 4-gamers met verwisselbare kabels voor PlayStation VR en PlayStation 4 draadloze controllers.
Door de ventilerende oorschelpen is omgevingsgeluid nog enigszins hoorbaar, waardoor je niet compleet afgesloten bent van de wereld om je heen.
PlayStation VR Benodigdheden
98877

USB Hub en VR Charging Cable

Met deze PlayStation VR Benodigdheden ben je perfect voorbereid op de ultieme VR-ervaring. De accessoires komen allemaal beschikbaar op 13 oktober, dezelfde dag als de PlayStation VR. Daarnaast komen nog enkele nuttige VR-accessoires op de markt zoals de USB Hub, waarmee je tot 4 apparaten met een enkele USB-aansluiting op de PlayStation 4 kunt verbinden en de VR Charging Cable, een dubbele oplaadkabel voor het opladen van controllers tijdens het spelen met PlayStation VR.
PlayStation VR Benodigdheden