Dit zijn jullie favoriete FIFA 19 spelmodi

  FIFA 19 is uit en dat wil zeggen dat we eindelijk aan de slag kunnen met de nieuwste voetbalgame. De afgelopen jaren komen er verschillende spelmodi terug en ook dit jaar keren modi als Carrière en FIFA Ultimate team terug. Ook is er een aantal spelmodi dat nooit eerder is gezien. Dit zijn jullie favoriete FIFA 19 spelmodi!

  No Rules

  No Rules is in FIFA 19 voor het eerst beschikbaar. De naam zegt het al een beetje: er zijn helemaal geen regels. De scheidsrechter laat alles toe en dus kun je je tegenstander schoppen totdat je een ons weegt. Het is natuurlijk niet helemaal realistisch, maar wel heel vermakelijk.

  Wij vinden dit een van de leukste nieuwe features in FIFA 19. En jullie gaan hem ook veel spelen. Deze spelmodus staat dan ook niet voor niets op de vijfde plaats in deze lijst met jullie favoriete FIFA 19 spelmodi.

  Profclubs

  Op de vierde plek in deze lijst met jullie favoriete FIFA 19 spelmodi staat een oude bekende. Profclubs is namelijk al jaren populair, maar veel fans willen graag toch enkele verbeteringen zien. Aan het begin van FIFA 19 blijkt dat er eigenlijk helemaal niets is veranderd ten opzichte van FIFA 18. Toch willen jullie de spelmodus graag blijven spelen!

  In Profclubs creëer je je eigen speler en speel je samen met andere online wedstrijden. De rating van je eigengemaakte speler gaat omhoog, naarmate je meer wedstrijden speelt, scoort of assists geeft. Jullie hebben, ondanks dat er niets vernieuwd is, zin in de Profclubs spelmodus.

  UEFA Champions League

  FIFA 19 is de eerste FIFA game die beschikt over de rechten voor de Champions League. Dat maakt het toch allemaal net wat specialer. Het Champions League logo, de cup met de grote oren en het Champions League hymne; het is er allemaal. Je kunt in de aftrap modus de groepswedstrijden, knock-out fase en de finale uit de Champions League spelen.

  Het is heel mooi dat FIFA 19 nu ook eindelijk over de rechten van de Champions League beschikt. Jullie lijken hier ook erg enthousiast van te worden, want deze spelmodus staat natuurlijk niet voor niets op de derde plek in deze lijst met jullie favoriete FIFA 19 spelmodi.

  FIFA Ultimate Team

  FIFA Ultimate Team is een van de meest populaire spelmodi van FIFA aller tijden. Toch staat deze modus maar op de tweede plaats. Ongeveer een kwart van jullie gaf aan deze modus het meeste te gaan spelen. Het is ook heel vermakelijk om een team te kunnen bouwen met spelers uit de verschillende competities.

  Toch gaat dit binnenkort misschien wel veranderend. De loot boxes in FIFA 19 worden door de kansspelcommissie namelijk gezien al gokken. In andere spellen zoals NBA 2K19 en Rocket League zijn er al aanpassingen doorgevoerd aan de loot boxes. In FIFA 19 kun je nog gewoon loot boxes kopen, maar je kunt nu wel zien hoeveel kans je hebt om een bepaalde speler te krijgen.

  Carrière

  Carrière is verreweg de FIFA 19 spelmodus die jullie het meeste gaan spelen. De helft van de stemmen werd uitgebracht op deze modus. Of je nu in de laagste divisie uit Engeland begint of je meteen bij Barcelona aan de slag gaat; de carrièremodus brengt altijd nieuwe uitdagingen met zich mee.

  Het is altijd handig om een aantal spelers te hebben voor de toekomst. De grootste FIFA talenten spelen over het algemeen al bij de topclubs, maar in de eerste jaren kun je ze nog relatief goedkoop halen. Ga ervoor en win die Champions League!

  Twee jaar geleden werd The Journey in FIFA geïntroduceerd. De verwachtingen waren hooggespannen, maar toch viel de spelmodus een beetje tegen. Ook in FIFA 19 kijken jullie niet echt uit naar het vervolg op The Journey.

  FIFA 19 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

  FIFA 19

  Verkijgbaar vanaf 28 september 2018

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.