Wat is jouw favoriete easter egg? - XGN Doe Mee

  Weekend. Iets waar de XGN Doe Mee wel erg zwaar aan toe is. En we trappen dat weekend af met een vraag of jouw favoriete easter egg en een korte terugblik op de clash van de footies. Welkom bij een nieuwe Doe Mee!

  De laatste keer wilden wij het vuurtje tussen FIFA en PES ietsjes opstoken. Welke van de twee is nu beter? Asociaal moddergooien, maar dan beschaafd. Zoiets. Het komt dan toch alweer snel neer op welke game nu gewoon beter speelt en op dit moment lijkt EA’s footie het te gaan winnen. De XGN Doe Mee blijft neutraal en laat jullie he woord voeren met deze week Tiwaz als spreker:

  Tiwaz – Level 8

  Welke game ook beter is, ik ga gewoon voor FIFA. Ik vind het echt supervet dat het allemaal weer iets ‘realistischer’ is en ik hoef geen arcade voetbalgame meer. Ik vind het wel lekker spelen als het allemaal wat trager gaat.”

  Duidelijk Tiwaz en de Doe Mee hoopt dan ook dat je er veel plezier mee zult hebben. Dat amusement wensen wij ook toe aan de overige XGN’ers natuurlijk. Want, hoe je het ook went of keert: de strijd tussen de twee voetbalgiganten zal er altijd zijn. Net zoals bij Call of Duty of Battlefield. GTA en Saints Row. Al is die laatste niet echt meer relevant.

  Hoe dan ook, de Doe Mee blikt graag vooruit en dat gaan we nu dus ook doen. Afgelopen week kwam er namelijk een nieuwe easter egg tevoorschijn in GTA V. Via de drug-inducerende plantjes genaamd peyote’s kon je al in verschillende dieren veranderen, zoals honden, vogels en zelfs haaien. Met de laatste update kun je veranderen in de mythische Bigfoot. Onze vraag is dan ook:

  Wat is jouw favoriete easter egg?

  Nee, we doen deze vraag niet met Pasen aangezien de Doe Mee een hekel heeft aan clichés. Klein beetje dan. Hoe dan ook, wat is nou jouw favoriete easter egg? En vertel er natuurlijk ook even bij waarom die easter egg jou nou zo is bijgebleven. Zien wij je volgende week weer. Tot dan!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.