Fantastic Beasts 2 details - Wat willen we zien in The Crimes of Grindelwald?

Article
vrijdag, 19 oktober 2018 om 17:30
Fantastic Beasts 2 gaat Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald heten en wij zijn heel erg enthousiast. Binnenkort is de film te zien in de bioscopen, maar wat verwachten we eigenlijk allemaal van deze film? Wij zetten aan aantal Fantastic Beasts 2 details op een rij waar het vervolg op uit kan breiden.

5. Meer Zweinstein

We dromen al allemaal sinds de eerste Harry Potter film dat we naar Zweinstein gaan. Maar als die stomme brief niet komt moeten we het doen met alles wat we te zien krijgen in Fantastic Beasts 2!
Aangezien het laatste deel van de Harry Potter films in 2011 verscheen hebben we allemaal een lange tijd moeten wachten om de school van onze dromen weer voorbij te zien komen. Verder is Newt Scamander, het hoofdpersonage in de Fantastic Beasts films, van Hogwarts gestuurd dus vaak zal hij er niet komen. Dat hebben we kunnen zien in het eerste deel.
In de trailer kunnen we onder andere al Zweinstein voorbij zien komen, dus de kans bestaat dat het een groter deel uit maakt van het verhaal. Er waren ook wat andere opvallende details die je in dit Fantastic Beasts 2 artikel kan lezen. Het is logisch dat we allemaal enthousiast worden van Zweinstein als we zo lang hebben moeten wachten.
Het eerste deel speelde zich in Amerika af, maar we hebben Hogwarts wel voorbij zien komen. Dat maakte ons hart toch wel even warm. Het tweede deel zal zich onder andere ook afspelen in Parijs. Als het goed is zal onze geliefde tovenaarsschool toch echt meer in de spotlight staan in de nieuwe film. Wij worden er dus wel blij van dat tenminste een ding van wat we willen zien, ook echt te zien gaat zijn in Fantastic Beasts 2.
139936

4. Harry Potter verwijzingen

Laten we eerlijk zijn: Al heeft iemand het over Fantastic Beasts hoor je een stem in je achterhoofd "Harry Potter!" schreeuwen. In het eerste deel van Fantastic Beasts zagen we al bekende dingen. Denk dan bijvoorbeeld aan het symbool van de Deathly Hallows of alleen al de naam Dumbledore.

Zulke aanwijzingen zullen er gelukkig ook weer zijn in het tweede deel. In de trailer hebben we bijvoorbeeld de naam Nagini voorbij zien komen. Als je Harry Potter hebt gezien, dan weet je waarschijnlijk wel dat Nagini niemand minder was dan het “huisdier” van Voldemort.
In de Fantastic Beasts 2 krijgen we meer te weten over deze Maledictus en zien we de slang zelfs veranderen in een mens. Wij hopen dat dat niet de enige verwijzing gaat zijn naar Harry Potter die we gaan zien in Fantastic Beasts 2, want wij willen meer!
139939

3. Meer personages die we al kennen

Zoals je eerder al kon lezen zal de film bijvoorbeeld Nagini bevatten. Het zou ook gaaf zijn als andere karakters ook voor zouden komen in de film! Het worden dan wel jongere versies, maar daar kunnen we mee leven. We worden al gelukkig van Newt Scamander. waar we ook een jonge versie van gaan zien. Wie zien we nog meer?

We hadden al gezien dat Dumbledore voor zal komen in de film. Hij komt ook voor in de trailer en hier worden we echt super enthousiast van. Het is een jonge versie van Dumbledore, die gespeeld zal worden door Jude Law.
Dumbledore gaat waarschijnlijk ook samenwerken met Newt tegen Grindelwald. Grindelwald gaat gespeeld worden door Johnny Depp, dus we verwachten veel goede dingen van het karakter. Wij hopen nog wat meer bekende karakters terug te zien komen in Fantastic Beasts 2.
139940

2. De magische wezens uit het eerste deel

In het eerste deel ging het er voornamelijk over dat Newt allemaal magische wezens per ongeluk weet vrij te laten. Hierdoor krijgt hij de magische autoriteiten van Amerika achter zich aan. De film werd ook wel een magische dierentuin genoemd in onze Fantastic Beasts and Where to Find Them review.
Eigenlijk willen we wel dat deze magische wezens terugkomen in het tweede deel. Sinds de scène in het eerste deel waar we een kijkje kregen in het woongebied dat Newt heeft gecreëerd voor alle wezens, willen we eigenlijk alleen maar meer.

Ook willen we wat terug gaan zien van de magische wezens waar Newt voor zorgt in Fantastic Beasts 2. Denk bijvoorbeeld aan de boomtrullen. Deze vredelievende wezens (tot je een boom aanvalt) hopen we weer terug te zien in Fantastic Beasts 2. Ook hopen we dat de delfstoffer terugkomt in het nieuwe deel van Fantastic Beasts.
Er zullen volgens geruchten baby delfstoffers in de film voorkomen! Van het idee alleen al worden wij echt helemaal gelukkig. Hieronder kan je op de foto van Entertainmentweekly op Instagram alvast een voorproefje zien.
139944

1. Magie

We willen zoveel mogelijk magie zien in Fantastic Beasts 2. Nogmaals, de laatste Harry Potter film was in 2011. Dat is al zeven jaar geleden! En de laatste Fantastic Beasts was in 2016. Een goede dosis magie kunnen we dus wel echt gebruiken ondertussen, want inmiddels is alle magie wel uit onze lichamen verdwenen.
Wij willen dus veel spreuken horen (waar we misschien zelfs wel wat van mee kunnen schreeuwen), veel toverstaffen in de weer zien en veel dingen die überhaupt gewoon met magie te maken hebben in Fantastic Beasts 2.

Dingen die met magie te maken hebben krijgen we wel te zien. We hebben wel een grote dosis nodig ondertussen, om te kunnen overleven tot de volgende Fantastic Beast film (waarvan er als het goed is nog drie komen). Wij kunnen tenminste niet wachten tot we weer kunnen genieten van alle magie in november.

Welke Fantastic Beasts 2 details willen jullie graag terugzien?

Wij hebben jullie nu gemeld wat wij graag zouden willen zien in de nieuwe Fantastic Beasts film, maar we vragen ons ook af wat jullie willen zien. Laat het weten in de comments!

Populair Nieuws