De top 10 Fallout 4 merchandise - stijlvol over straat!

Article
vrijdag, 13 november 2015 om 17:52
xgn google image
Fallout 4 is uit en houdt vele gamers in zijn ijzeren greep. Er zijn al vele uren in de game gestopt en iedereen lijkt geen genoegen te kunnen krijgen van de game. Ook is er allerlei toffe Fallout merchandise te koop. De top 10 Fallout 4 merchandise vind je hier!
Er is veel Fallout 4 merchandise verkrijgbaar. Zo zijn er beeldjes, sleutelhangers, tassen en ga zo maar door. De leukste merchandise staat hier op een rijtje, ontketen de fanboy in jezelf en schaf een leuk Fallout 4 hebbeding aan. Met een van deze dingen laat jij zien dat je een echte Fallout fan bent!

10. Sleutelhangers

Fallout 4 sleutelhangers zijn er in alle soorten en maten. Er zijn veel verschillende sleutelhangers, maar vaak staat de bekende Vault boy er op in diverse houdingen. Wat denk je van de Vault Boy in de strength houding of de Vault Boy op een nucleaire raket? Er zit zeker wel een sleutelhanger bij die jou aanspreekt.
fallout 4 merchandise
Je koopt een van deze Fallout 4 sleutelhangers al voor 3,99 euro bij Nedgame.
81633 4

9. Vault 111 pet

Ga met stijl over straat met deze Vault 111 pet op je hoofd. Deze pet is verkrijgbaar in de iconische blauwe en gele kleurencombinatie van Vault 111. Met de grote 111 op de voorkant herkennen mede-gamers je meteen als Fallout fan! De pet is een originele snapback pet, dus hij past mooi op je hoofd!
De pet is verkrijgbaar voor 19,99 euro bij Nedgame.
81634 5

8. Portemonee

Stop al je geld (of flessendoppen) in deze te gekke Fallout 4 portemonee! Deze blauwe portemonnee heeft een vrolijke witte Vault Boy op de voorkant. In de portemonnee zelf zitten meerdere vakjes waar je al je pasjes in kan doen en een mooi Fallout logo. De portemonnee is gemaakt van kunstleer en polyester.
Je kunt deze portemonnee aanschaffen bij Nedgame voor 16,99 euro. Vault Boy approves!
81635 5

7. Vault 111 hoodie

Met deze Vault 111 hoodie kun je volledig in stijl de deur uit. De hoodie is gemaakt van katoen en polyester. Hij is lekker comfortabel voor het koude weer en is verkrijgbaar in blauw. Op de voor- en achterkant van het vest staat het nummer 111 van Vault 111, heel herkenbaar dus!
De hoodie is verkrijgbaar in diverse maten bij Nedgame. Een exemplaar kost ongeveer 49,99 euro.
81636 5

6. All Over Backpack

Als je geen genoegen kunt krijgen van de iconische Vault Boy, dan is deze rugzak zeker iets voor jou! Deze rugzak is volledig bedrukt met Vault Boys. De tas is wit met zwarte en gele accenten. Voor de echte Vault Boy fan is deze tas dan ook uitermate geschikt.
De tas kost 39,99 euro bij Nedgame.
81637

5. Strategy guide

Alle ins en outs van Fallout 4 lees je in de strategy guide. Dit boek is een ideaal cadeau voor de echte Fallout fan (of gewoon voor jezelf natuurlijk). Het boek zit vol met details en tips om je tocht door The Wasteland wat makkelijker te maken. De guide heeft maarliefst 544 pagina’s, dus voor al je Fallout 4 informatie kun je terecht in dit boek.
De strategy guide kost 19,99 euro bij Nedgame.
81638

4. Fallout 4 Controller

Als je een Xbox One in je bezit hebt en je bent Fallout fan, dan is deze controller supertof. De controller heeft de iconische blauwe en gele tinten van Fallout met de Vault Boy als opdruk. Je kunt de controller ook gebruiken voor de PC. Een te gekke controller voor ieder Xbox One bezitter.
De controller is verkrijgbaar in de webwinkel van Bethesda voor ongeveer 59,99 dollar. De controller is wel op het moment van schrijven uitverkocht.
81639

3. Bobblehead collection

In Fallout 4 kun je bobblehead figuurtjes van Vault Boy verzamelen, die je permanente boosts geven. Deze bobbleheads kun je nu ook in fysieke vorm kopen! Je kunt nu 7 van deze bobbleheads kopen die diverse perks uitbeelden van Fallout 4. De 7 perks zijn Endurance, Energy Weapons, Lock Pick, Melee Weapons, Repair, Perception en Strength.
Deze bobbleheads zijn verkrijgbaar bij de Game Mania voor 129,98 euro voor 7 bobbleheads.
81640

2. Fallout 4 snowboard

Helemaal uniek is een snowboard van Fallout 4. Nog nooit ging je zo in stijl van de piste af als met dit snowboard. Op de bovenkant van het snowboard zie je je trouwe viervoeter Dogmeat en een armor suit, op de achterkant staat in zwart-wit het Fallout 4 logo. Er zijn er maar 155 van gemaakt, dus je bent een van de weinigen als je er eentje hebt.
Het snowboard is verkrijgbaar in de webshop van Bethesda, maar is momenteel uitverkocht. Een prijs wordt niet aangeduid.
81641

1. De Pip-Boy

Het meest iconische stukje merchandise van Fallout 4 is natuurlijk de Pip-Boy. Dit apparaatje draag je in Fallout 4 om je pols en je kunt er de map op zien, je stats en perks en nog veel meer. Je kunt de Pip-Boy ook fysiek kopen in de Pip-Boy Edition van Fallout 4. Het apparaatje wordt bij deze versie bijgeleverd en je kunt de Pip-Boy daadwerkelijk gebruiken met de speciaal daarvoor bestemde app!
De Pip-Boy is zonder meer het coolste stukje merchandise van Fallout 4. Je kunt een Pip-Boy editie aanschaffen voor ongeveer 129 euro bij bijvoorbeeld Nedgame. Je krijgt hier ook de game, een standaard voor je Pip-Boy en een S.P.E.C.I.A.L. poster bij. Voor een beter beeld kun je nog eens onze unboxing video van de Pip-Boy editie bekijken.

Populair Nieuws