Fallout 4 DLC - Alle content die de game een geheel maken

  Fallout 4 bracht geweld, drama en vooral een hoop legendarische momenten naar de commonwealth. Sinds de release heb je ook van de content die later nog is uitgebracht kunnen genieten. Wil je nog even een recap van alle Fallout 4 DLC die al uitgekomen is en nog moet komen, lees dan snel door!

  Fallout 4 heeft zichzelf van een hoop verschillende kanten laten zien. Zo biedt de game een enorme dosis aan geweld en humor, maar vroeg het ook de nodige creativiteit met het uitbouwen van dorpen. De DLC heeft hierbij een grote vinger in de pap gehad, en daarom vind je hier een overzicht aan DLC. Om de complete Fallout 4 ervaring te krijgen kan je deze natuurlijk niet weg laten.

  Automatron

  De aftrap van de Fallout 4 DLC is weggelegd aan Automatron. De Commonwealth heeft een mechanische revolutie doorstaan en moet het doen met een horde aan losgeslagen robots. Jij als de messias van de post-nucleaire wereld wordt aangewezen om hier een einde aan deze gekte te maken, en het brein achter de mechanische revolutie te stoppen.

  Automatron is een DLC die een nieuw verhaal biedt en de speler de mogelijkheid geeft om eigen robot compagnons in elkaar te knutselen. Wij hebben de DLC hevig onderworpen aan de Fallout 4 standaard, en uiteindelijk met een 7.0 beloond.

  Wasteland Workshop

  De Wasteland Workshop heeft geen nieuwe quests of locaties aan de game toegevoegd, maar wat het wel toegevoegd heeft, is een hele lijst aan nieuwe mogelijkheden voor je settlements. Je dorpen moeten natuurlijk langzaamaan uitgroeien tot heuse bakens van hoop in de verteerde wereld. Zo krijg je met Wasteland Workshop DLC de mogelijkheid om nieuwe energiebronnen op te stellen zoals een sterkere generator.

  Waar het in Wasteland Workshop echt om draait, is de feature die je in staat stelt om de wilde mutanten van de Commonwealth tegen elkaar op te zetten. Hier strijden zij tot de dood in zelfgemaakt arena's, waarbij jij zelfs hun gedrag kan sturen. Wij zijn ook de digitale bouwmarkt ingetrokken, en hebben Wasteland Workshop een 5.5 gegeven.

  Far Harbor

  Far Harbor is het einde van de eerste reeks aan Fallout 4 DLC, en wat een legendarische afsluiter! Far Harbor biedt precies waar elke Fallout fan op zit te wachten. De speler wordt eropuit gestuurd om een vermiste dame te vinden, en belandt daarbij op het mysterieuze eiland Far Harbor. Hier wordt de speler geconfronteerd met drie facties die problemen met elkaar hebben en waar al snel duidelijk wordt het eiland te klein is voor de verschillende groeperingen.

  De Far Harbor DLC is qua omvang de grootste post-release content die Bethesda ooit heeft uitgebracht. Een zeer uitgebreid verhaal, een lading aan nieuwe gear en een hoop ongekende vijanden dragen hier een steentje aan bij. Het totaalpakket is door ons beloond met een 8.5!

  Contraptions Workshop

  Contraptions Workshop sluit aan bij de reeks van add-ons die het leuker en interessanter moeten maken om te knoeien met je settlements. De Contraptions Workshop DLC is op 21 juni uitgekomen, en geeft je een industriële invalshoek. Machines om voorwerpen uit elkaar te halen, in gang te zetten of te vervoeren, met deze add-on is het allemaal mogelijk. Hiermee maak je de meest complexe machines van de post-nucleaire wereld!

  Vault Tec Workshop

  Dit keer probeer je niet uit een Vault te ontsnappen, maar juist naar eentje toe te gaan! De derde Workshop toevoeging geeft je de mogelijkheid om je eigen bunkers in elkaar te zetten, om de kans op overleven in de woeste wereld te vergroten. Je kan hiermee een ondergrondse utopie oprichten, maar na eenmaal een aantal overlevenden binnen geharkt te hebben kan je her roer omgooien om een vreselijke dictator te worden. Vault Tec Workshop is vanaf 26 juli beschikbaar om te onderzoeken.

  Nuka World

  Met spijt is Nuka World de laatste Fallout 4 DLC die er voor de game uit gaat komen. Het zesde pakket sluit de tweede reeks af en maakt een einde aan de uitbreiding van de Commonwealth. In Nuka World krijg je weer een geheel nieuwe locatie voorgeschoteld, die je een kreet van enthousiasme moet doen uitslaan. Ditmaal bezoek je vanaf augustus namelijk een pretpark, waar je ook nog eens wordt aangesteld als leider van een Raider bende.

  Dit is Fallout 4 DLC die er uit is gekomen voor de game. Hiernaast kan je natuurlijk nog aan de slag met mods, maar er gaat niks meer uit de stal van Bethesda komen. Dat is ook niet zo heel vreemd, want er moet natuurlijk weer aan een nieuwe The Elder Scrolls gewerkt worden!

  Fallout 4

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.