Dit zijn de F1 Grands Prix waar je nog kaarten voor kan krijgen!

Article
zaterdag, 26 maart 2022 om 12:00
drive to survive s2 gaslyf1614159917
De interesse in de Formule 1 is de laatste jaren aardig toegenomen. Met name de Grand Prix in Zandvoort en het kampioenschap van Max Verstappen hebben veel nieuwe kijkers getrokken. Wil jij nu ook wel eens een Grand Prix live zien? Voor deze Grands Prix kun je nog kaarten krijgen.
Zoals de meeste sporttoernooien bestaat de Formule 1 uit kleinere wedstrijden. Deze Grands Prix worden over de hele wereld gehouden. Het zijn er maar liefst tweeëntwintig, dus wie er één wil zien heeft in een Formule 1 seizoen kansen genoeg.
Maar dan moet je natuurlijk wel weten welke Grands Prix er gereden worden. Bovendien is het niet zo dat alle Grands Prix nog kaarten beschikbaar hebben. Welke races kun je nog bijwonen en welke niet?

Voor welke Grands Prix zijn er nog kaarten?

Hieronder zetten we de Grands Prix van de Formule 1 van 2022 op een rij. Bij elke Grand Prix staat vermeld wanneer hij gehouden wordt en, niet onbelangrijk, of er nog kaarten zijn.
Op dit moment zijn er nog niet heel veel Grands Prix uitverkocht, maar voor een groot deel is de kaartverkoop nog niet geopend. In dat geval kun je je op de website van de Formule 1 inschrijven door je email adres achter te laten. Dat geeft geen garantie op een ticket, maar je krijgt een melding wanneer ze beschikbaar worden.
rsz vr 191116 bragp487951f1585049969

Staan de data voor elke Grand Prix al vast?

Voor de meeste Grands Prix zijn de data al bekend. Maar in het geval van de Heineken Australian Grand Prix moeten de data nog worden goedgekeurd. Deze Grand Prix is hierboven gemarkeerd met een asterisk (*).
Als de data nog niet vaststaan is het geen probleem om je alsnog in te schrijven voor de kaartverkoop. Je bent dan nog niet verplicht om ook echt een kaarten te kopen. Maar let wel goed op dat de data niet veranderd zijn in data waarop je niet kunt, mocht je inderdaad een kans krijgen om kaarten te kopen.
Als je niet in de gelegenheid bent om een Grand Prix bij te wonen, dan kun je ze natuurlijk ook gewoon op tv volgen. Je kunt in dat geval voor het aankomende seizoen kiezen voor Viaplay of F1 TV Pro. Die laatste krijgt alleen helaas pas later in het seizoen Nederlands commentaar.

Populair Nieuws