Europese Splatoon-kampioenschap fotoverslag - Kleurrijk spektakel

Article
zaterdag, 31 maart 2018 om 9:55
xgn google image
Op 30 en 31 maart worden tijdens Polymanga in het Montreux Music & Convention Centre in Zwitserland de Europese Splatoon-kampioenschappen gehouden! Nederland doet mee met twee verschillende verschillende teams, namelijk .Extensions en Polderlantis. Hoe dit er aan toe gaat? Dat zie je in ons Europese Splatoon-kampioenschap fotoverslag!
Wie ons volgt op Instagram zag al dat wij zijn afgereisd naar Montreux voor Polymanga, waar de Europese Splatoon-kampioenschappen worden gehouden. Dit is de eerste keer dat er in Europa zo'n groot Splatoon toernooi wordt gehouden en het enthousiasme is dan ook erg groot.
Zestien verschillende teams uit heel Europa strijden tegen elkaar voor de vier felbegeerde finaleplekken in de kleurrijke shooter van Nintendo. Het Nederlandse team Polderlantis versloeg het Belgische Overtime, maar helaas verloor .Extensions de strijd tegen het Britste Mako.

Europese Splatoon-kampioenschap live te volgen

op 31 maart om 10:00 beginnen de kwartfinales. De halve finale en de uiterst spannende finale beginnen om 13:00 en zullen live te volgen zijn via's Nintendo's YouTube en Twitch kanalen. Wij zullen er uiteraard ook verslag van doen, dus hou de site zeker in de gaten!