Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Ik ben de enige man in de wereld die geen voetbal kijkt'

Article
vrijdag, 27 september 2019 om 17:22
xgn google image
Het was weer een goeie week met veel leuk nieuws. Heb je de hoogtepunten van deze week op die gebieden helemaal gemist? Je krijgt deze natuurlijk allemaal te horen in de nieuwe video van Endboss Reviews in de gloed nieuwe editie van Nieuwsalarm!

Nieuwsalarm met Endboss Reviews

Het was een week met veel goed nieuws bijvoorbeeld dat de topman van Marvel Kevin Feige nu ook aan Star Wars gaat werken. Ook heeft FIFA 20 een review gekregen. Het spel heeft van Pieter een 7,5 gekregen, want er waren wat gebreken, maar uiteindelijk heeft Volta veel goeds gebracht.
Verder hebben we nog het nieuws gekregen dat The Last of Us 2 een releasedatum heeft gekregen. We hebben ook nog de Mega Drive Mini in handen gehad voor een review. Het apparaat bracht Theo terug in de tijd en hij had het hartstikke leuk met alle klassieker's

Recap

Wil je nog even nalezen wat Endboss je allemaal heeft verteld? Dat kan! Hieronder staan de nieuwsberichten die in de video naar voren komen.

Tot volgende week!

Als je geen nieuws meer wil missen kun je ons volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Vergeet ook niet mee te doen aan de Reageer & Win van deze week!