Reageer en win - we geven 1x de blu-ray weg van X-Men Dark Phoenix

  Zoals jullie weten is het weer vrijdag en bij ons op kantoor is vrijdag reageer & win-dag! Deze week zijn we weer in tekst vorm op jullie schermen met een te gekke prijs. Namelijk de blu-ray van X-Men Dark Phoenix met top acteurs zoals, Sophie Turner, Michael Fassbender en meer.

  Winnaars afgelopen week

  Afgelopen week maakten jullie kans op de Batman Arkham collectie en drie gave Batman Mirror coins. Dus dat betekent dat we deze week de winnaars bekend maken!

  Winnaar 1 is…. Animefreak heeft 1 coin gewonnen!

  Winnaar 2 is... Laura Kolthof heeft de game gewonnen!

  Winnaar 3 is...Sayoki heeft nog een coin gewonnen!

  Winnaar 4 is... Reiverdemon heeft de allerlaatste coin gewonnen!

  Van harte gefeliciteerd met de prijs! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl.

  Reageer en win - we geven 1x de blu-ray weg van X-Men Dark Phoenix:

  Prijs: 1x X-Men Dark Phoenix blu-ray

  We geven deze week in samenwerking met 20th Century Fox X-Men Dark Phoenix weg. Dark Phoenix gaat verder waar X-Men apocalypse stopte. In 1975 krijgen de achtjarige Jean Gray en haar ouders een auto-ongeluk waarbij haar moeder omkomt. Kort daarna neemt professor Charles Xavier haar mee naar "Xaviers School for Gifted Youngsters".

  Het is 1992: de president roept de X-Men op voor hulp vanwege een noodsignaal van het ruimteschip Endeavour. Het schip werd tijdens de STS-49-missie ernstig beschadigd door een zonnevlam-achtige energie. Terwijl de X-Men alle astronauten redt, is Jean gestrand en wordt getroffen door de energie die ze absorbeert om het X-Men vliegtuig te redden. Jean overleeft het evenement en haar paranormale krachten worden hierdoor versterkt. Maar ze worden oncontroleerbaar en ze laat per ongeluk haar kracht los op Xaviers school.

  Hoe gaan wij de prijzen weggeven?

  De opdracht is simpel:

  1. Laat onder de Reageer en Win weten welke prijs je wil winnen.
  2. Reageer nog op minstens drie andere artikelen op XGN.nl de komende week.

  Natuurlijk wordt zoals gewoonlijk de winnaar volgende week bekendgemaakt op de website.

  Vraag van de Week

  De Vraag van de Week komt deze week van RG-Force. Hij vroeg:

  Zeker wel The Dark Knight, omdat het acteer werk van Heath Ledger gewoon een kunstwerk is. Dat kunnen we gewoon niet negeren

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij in de volgende Reageer en Win de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.