Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Moet deze gozer geen baan zoeken?'

  Een week vol emoties deze week als het op het nieuws aankomt dankzij een historische overwinning van een wereldwijd bekend personage. Heb je de hoogtepunten van deze week op die gebieden helemaal gemist? Dan brengt Endboss Reviews je op de hoogte in het Nieuwsalarm!

  Nieuwsalarm met Endboss Reviews

  Het was een week van pieken en dalen in het nieuws van deze week. Zo trapten we de week af met Ash Ketchum uit de Pokémon anime die na 22 jaar eindelijk een Pokémon League Champion is geworden. De 10-jarige probeert al sinds 1997 een titel te veroveren bij een Pokémon League, maar wist daarin nog nooit eerder te slagen.

  Ook was het een grote week voor Disney+, want nadat de dienst vorige week werd onthuld bleek deze week dat veel Nederlanders overwegen om Netflix in te ruilen voor Disney. Tevens hebben we een overzicht van alles wat je op Disney+ kunt vinden en dan snap je die keuze al een stuk sneller. Toch heeft Netflix nog wel wat leuke films in petto voor Halloween en die hebben we voor je op een rijtje gezet.

  Het was ook de week waarin we de nieuwste GTA 6 geruchten wat verder toe hebben gelicht. Er zijn namelijk flink wat details gelekt en daar konden we zeker wat over vertellen. Hetzelfde geldt voor Call of Duty Modern Warfare, want we zijn met de beta van de game aan de slag gegaan. Ook hebben we weer een groene puntmuts opgezet in The Legend of Zelda: Link's Awakening, zoals je kunt lezen in onze review.

  Recap

  Wil je nog even nalezen wat Endboss je allemaal heeft verteld? Dat kan! Hieronder staan de nieuwsberichten die in de video naar voren komen.

  Tot volgende week!

  Als je geen nieuws meer wil missen kun je ons volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Vergeet ook niet mee te doen aan de Reageer & Win van deze week!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.