10 beste Disney actie series op Disney+ Nederland - Knokken met dit aanbod

  Ook op de streamingdienst Disney+ kun je volop genieten van actie en avontuur. In deze rubriek belichten wij de beste Disney actie series op Disney+ Nederland. Op die manier heb jij een goed idee wat het Disney+ aanbod allemaal te bieden heeft.

  10. Avengers Assemble

  We starten deze lijst met beste Disney actie series op Disney+ met een Marvel-productie. Er is immers veel keuze. Niet alleen staan er al diverse Marvel-films op deze dienst, maar ook is er een speciale Marvel documentaire en zijn er tal van Marvel series. Een van die series is Avengers Assemble. Het gaat hier om een interessante animatieserie met daarin onze favoriete Avengers in de hoofdrollen. Denk aan Iron Man, Thor, Captain America, Hawkeye, Falcon en Black Widow. Samen vechten zij tegen schurken.

  In het totaal staan er maar liefst vijf seizoenen van deze serie online. Afleveringen duren ongeveer 23 minuten en elk seizoen kent zo’n 26 afleveringen. Op Disney+ beleef je veel kijkplezier, wat je tijdens deze lijst met beste Disney actie series wel zal merken.

  9. Marvel's Runaways

  De volgende serie op deze lijst is heel toevallig ook van Marvel. In tegenstelling tot Avengers Assemble is deze serie niet geanimeerd. In de serie volgen we zes tieners die in eerdere films van Marvel nog niet naar voren zijn gekomen. Ook deze tieners zijn op hun eigen manier bijzonder. Waar ouders normaal het goede voorbeeld moeten geven, zijn hier de tieners het morele kompas. Zij ontdekken dat hun ouders een dodelijk geheim hebben en moeten hen stoppen.

  Marvel’s Runaways heeft 1 seizoen. Afleveringen duren ongeveer 45 tot 55 minuten. Er staan tien afleveringen van deze serie op Disney+. Deze serie kijk je dus snel af!

  8. Tron Uprising

  Ook Tron Uprising hoort thuis in de lijst met beste actie series die op Netflix+ staan. De serie is voornamelijk een uitbreiding op hetgeen wat er al in de film gebeurde. Dit keer gaat het wel om een animatieserie. De computerwereld Grid staat wederom centraal. Hoofdrolspeler Beck doet hier er alles aan om de leider van de revolutie te worden. Als leider vecht hij tegen een corrupt regime. Ondertussen worden zijn vrienden in de greep van de schurk Clu gehouden.

  Tron Uprising telt op Disney+ 1 seizoen van 18 afleveringen. Alle afleveringen duren 23 minuten. Na het zien van deze serie kun je per direct de Tron-films meepakken.

  7. Kim Possible

  Na twee keer Marvel en een film-spinoff voorbij te hebben zien komen, maken we nu een uitstapje naar de heldin van Disney Channel. Kim Possible gaat al heel lang mee en is dan ook een iconische superheldin geworden. Samen met haar vrienden komt ze in een heleboel gevaarlijke situaties terecht. Toch is niets onmogelijk. Behalve dan het combineren van school en het zijn van een superagent. Hoe leer je voor je goede cijfers als je de wereld moet redden?

  Er staan vier seizoenen op Disney+. Een aflevering duurt zo'n 23 minuten. Een seizoen heeft al snel 21 tot soms wel 31 afleveringen. Een goede start van de lijst beste series op Disney+.

  6. Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D.

  Disney+ staat vol met actievolle Marvel-series. Dat is wel te merken doordat ook Agents of S.H.I.E.L.D. een plek heeft weten te veroveren in deze lijst met beste Disney actie series op Disney+. In deze serie volgen we het verhaal verder vanaf Marvel's Avengers. Agent Phil Coulson komt (ondanks zijn dood in de films) volop in actie en we leren dankzij de serie steeds meer over hem. Daarnaast leren we meer over de organisatie S.H.I.E.L.D.

  Met deze serie heb je uren plezier. Er zijn vijf seizoenen beschikbaar. Afleveringen duren ongeveer 45 minuten. Een seizoen duurt al snel 22 afleveringen.

  5. Ultimate Spider-Man

  Hoewel we op dit moment Spider-Man eventjes moeten missen in het MCU, zijn er nog tal van andere Spider-Man avonturen die je mogelijk niet hebt gezien. Op Disney+ zijn tal van Spider-Man series te vinden, maar de beste daarvan is toch wel een recente incarnatie, namelijk die van Ultimate Spider-Man. Dit is een serie van vier seizoenen waarin Spider-Man met Nick Fury en S.H.I.E.L.D. traint om de beste versie van hemzelf te worden.

  De serie kent een aantal bekende verhalen uit de lange geschiedenis van de webslingeraar en bevat daarnaast tal van bekende Marvel-helden die een gastoptreden maken. Denk aan Deadpool, Captain America en Docter Strange om maar wat te noemen. Daarbij is het stemwerk in het Engels van de bovenste plank en het animatiewerk subliem. Het is daardoor verreweg de beste van de Spider-Man series die je kunt vinden op Disney+ al dragen we Spider-Man and His Amazing Friends en Spider-Man (1994) ook een warm hart toe.

  Ultimate Spider-Man heeft vier seizoenen op Disney+. Elk seizoen telt 26 afleveringen, waarbij sommige verhalen over meerdere afleveringen vertelt worden.

  4. Star Wars: The Clone Wars

  Ook Star Wars The Clone Wars heeft het tot onze lijst met beste actie series op Netflix+ geschopt. Deze serie is vergelijkbaar met Star Wars Rebels. Deze serie kent daarentegen flink wat meer seizoenen en vertelt een verhaal dat heel anders binnen Star Wars past. De hele serie gaat over een lange strijd tussen goed en kwaad die een uitbreiding vormen op de films. De serie werd op Cartoon Network goed ontvangen.

  Er zijn maar liefst zes seizoenen. Elke aflevering duurt ongeveer 23 minuten. Seizoenen verschillende erg in lengte, maar je bent zeker uren met de serie zoet. Daarnaast krijgt Disney+ in 2020 nog een laatste seizoen voor de serie, dus kun je nu alvast voorbereidingen treffen!

  3. X-Men: The Animated Series

  Bovenaan deze lijst met beste actie series op Disney+ is X-Men: The Animated Series beland. In deze serie zien we de geanimeerde verhalen van een flink aantal mutanten. De serie zit boordevol met actie en brengt veel superhelden naar het scherm. Die mutanten hebben het daarentegen maar zwaar omdat men regelmatig jacht op ze maakt om hen te vervolgen. Gelukkig schuilen ze bij Professors Xaviers Academie voor Talentrijke Kinderen.

  Deze serie heeft maar liefst vijf seizoenen op Disney+. De seizoenen verschillen heel erg qua lengte. Waar het vijfde seizoen maar zes afleveringen heeft, heeft seizoen 4 er dan weer 25.

  2. Marvel's Agent Carter

  De vriendin van Captain America heeft ook haar eigen serie. Ook die film staat garant voor een heleboel actie. In deze serie moet ze namelijk echt haar mannetje staan, omdat Captain America er niet is om haar dag te redden. Die is immers nog in het ijs ingevroren. Door deze serie krijgt het Marvel Cinematic Universe-personage Peggy (Agent Carters echte naam) meer diepgang. Het hele avontuur vindt plaats in het jaar 1946, wat een druk jaar is.

  Disney+ kent twee seizoenen van deze serie. Afleveringen duren ongeveer 45 minuten. Seizoen 1 is 8 afleveringen en seizoen 2 telt 10 afleveringen.

  1. Star Wars: Rebels

  We lieten het al eerder vallen, maar naast Star Wars The Clone Wars is er nog een serie in een sterrenstelsel hier ver, ver vandaan die op deze lijst moet. Star Wars Rebels is niet alleen de beste Star Wars-gerelateerde serie in deze lijst met beste actie series op Disney+, maar de beste in de gehele lijst. In deze serie merken we dat de donkere dagen zijn aangebroken in het sterrenstelsel. Ondertussen is er een rebelse bemanning die zich de Ghosts noemen. Zij proberen met een beweging de opstand meer aan te zwellen. In de serie merk je of dat wel of niet lukt.

  Er staan vier seizoenen van deze serie op Disney+. Afleveringen duren ongeveer 23 minuten. Seizoen 1 en 4 tellen 15 afleveringen. De andere seizoenen tellen 22 afleveringen.

  De beste Disney actie series op Disney+

  Dit waren de beste Disney actie series op Disney+ tot nu toe. Er komen nog veel meer series en films aan. Wil je een indruk wat je nog meer kunt verwachten? We hebben al een special met de beste Disney Channel films en de beste disney live action films. Er zijn ook tal van Disney klassiekers. Voor je alles hebt gezien is die proefperiode waarschijnlijk voorbij.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.