Nieuwsalarm met Endboss Reviews: 'Ik sluit mezelf weer op in mijn huis'

  Het zomerse weer is voorbij en de regenbuien zijn Nederland binnengetrokken. Het ideale weer om je helemaal te richten op games, films en tech. Heb je de hoogtepunten van deze week op die gebieden helemaal gemist? Dan brengt Endboss Reviews je op de hoogte in het Nieuwsalarm!

  Nieuwsalarm met Endboss Reviews

  Liefhebbers van The Witcher III en Cyberpunk 2077 kunnen feestvieren, want ontwikkelaar CD Projekt RED heeft aangegeven dat ze meer delen in deze franchises wil gaan maken. Ook fans van ArcheAge hebben reden voor een feestje, de MMO gaat stoppen met het Pay 2 Win-systeem.

  Films en games maken deze week een overlap. Dave Bautista gaat namelijk een rol spelen in de multiplayer van Gears of War 5. De actieheld schnabbelt lekker bij, net zoals Will Smith en Martin Lawrence. De twee acteurs namelijk gaan spelen in een nieuwe Bad Boys, waarvan deze week een trailer is uitgekomen. Genoeg nieuws dus om je mee te vermaken dit weekend!

  Recap

  Wil je nog even nalezen wat Endboss je allemaal heeft verteld? Dat kan! Hieronder staan de nieuwsberichten die in de video naar voren komen.

  Tot volgende week!

  Als je geen nieuws meer wil missen kun je ons volgen op Instagram, Facebook en Twitter. Vergeet ook niet mee te doen aan de Reageer & Win van deze week!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.