Reageer en Win - Seagate Limited Edition 2TB Gears 5 Game Drive

  Het is vrijdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de wekelijkse Reageer en Win. Deze week maken jullie kans op de limited edition Game Drive voor Xbox Gears 5 Special Edition. Deze Game Drive heeft maar liefst 2TB geheugen, dus je kunt er genoeg games op storten.

  Winnaars afgelopen week

  Afgelopen week maakten jullie kans op de Blu-Ray van Alita: Battle Angel. De winnaar via het artikel op de website deze week is geworden... Schouderflapjes!

  Gefeliciteerd! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Ook maakten jullie kans op de Blu-Ray van Alita: Battle Angel via Instagram. De winnaar deze week via Instagram is geworden... xig_noaa!

  Gefeliciteerd! Stuur een e-mail met je adresgegevens naar r.v.d.helm@xgn.nl

  Seagate HDD 2TB - XGN

  Reageer & Win - Seagate Limited Edition 2TB Gears 5 Game Drive

  Prijs: 1x de Seagate Limited Edition 2TB Gears 5 Game Drive

  Deze week geven we in samenwerking met Seagate de Limited Edition 2TB Gears 5 Game Drive weg. Deze speciale externe harde schijf is gemaakt voor de Xbox One en bevat flink wat extra's. Zo krijg je er een maand lang Xbox Game Pass bij en krijg je extra Gears 5 content. Zodra je Xbox Game Pass activeert, kun je namelijk gelijk met het langverwachte deel aan de slag en krijg je dus ook nog eens extra wapenskins en supply drops.

  Hoe gaan we dit weggeven?

  De opdracht is simpel:
  1. Reageer op meerdere artikelen op de site komende week (minimaal 3)
  2. Zorg dat nieuwe mensen het Instragram-account van XGN gaan volgen. Tag dus een aantal vrienden onder onze Reageer en Win-post van deze week op Insta en zorg ervoor dat je vrienden ons gaan volgen op Instagram.

  Hoe meer je doet, hoe groter de kans dat je wint.

  Seagate HDD 2TB - XGN

  Vraag van de week

  Vergeet niet om ons een vraag te stellen hieronder in de reacties. Wie weet heb jij de volgende keer de vraag van de week.

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Gears 5

  Verkijgbaar vanaf 10 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.