Elder Scrolls Online Elsweyr Special - Waarom nu het moment is om in te stappen!

  Normaliter zijn uitbreidingen van MMO’s niet het beste beginpunt voor beginners, aangezien de content vaak bedoeld is voor spelers van het maximale level. Maar dat is niet het geval voor de nieuwe uitbreiding van ESO. Lees in deze Elder Scrolls Online Elsweyr special waarom dat het geval is.

  Een singleplayer avontuur

  MMO’s zijn bedoeld om met veel mensen tegelijkertijd te spelen, het zit immers in de naam. Vaak is dat ook het geval voor de content, maar Elder Scrolls Online Elsweyr verschilt daarin met de meeste MMO’s.

  Vrijwel alle content, op de dungeons en grote raids na, is perfect om te spelen in je eentje. Ontwikkelaar Zenimax Online Studios heeft namelijk de game opgebouwd vanaf de grond voor singleplayer-spelers. Maar dat hoeft je er uiteraard niet van te weerhouden om vrienden te maken en samen kerkers te doorlopen.

  De quests in Elder Scrolls Online zijn bovendien ook vergelijkbaar met de quests in de andere Elder Scrolls-games. Bereid je dus voor op lange verhaallijnen met meerdere fases en ongetwijfeld een aantal plottwisten. En dat zijn alleen nog maar de sidequests!

  Elder Scrolls Online Elsweyr is een standalone uitbreiding

  Elder Scrolls Online Elsweyr is alweer de derde grote uitbreiding van de populaire MMO, na respectievelijk Morrowind en Summerset. Maar om Elsweyr te spelen hoef je niet in het bezit te zijn van de voorgaande uitbreidingen of zelfs de hoofdgame.

  Bij het kopen van de standaard editie van Elsweyr krijg je namelijk de hoofdgame, alle voorgaande uitbreidingen en uiteraard de Elsweyr-uitbreiding. Als je al in het bezit bent van de eerdere delen, dan kan je ook gewoon een upgrade naar Elsweyr kopen. Dan scheelt weer een aantal hard verdiende euro’s.

  Toegankelijke content voor iedereen

  Net zoals elke andere MMO zal je in Elder Scrolls Online Elsweyr ervaringspunten vergaren om in level te stijgen, waarvan level 50 het maximaal haalbare is. Maar het level van jouw karakter hoeft je er niet van te weerhouden om overal naar toe te gaan waar je maar wilt. Sinds de One Tamriel-update wordt namelijk alle content geschaald naar jouw level.

  Ben je zelf nog maar net begonnen, dan kan je ook gewoon samen de nieuwe content van Elsweyr spelen met een vriend die een karakter heeft met een hoger level. Vijanden zullen voor jou even sterk zijn als jouw level en ondertussen schalen ze in de game van jouw vrienden naar hun level. Bovendien betekent dat ook dat je meteen aan de slag kan met de gloednieuwe content van Elsweyr en niet hoeft te wachten totdat je eindelijk level 50 hebt bereikt!

  Het grootste avontuur in ESO tot nu toe

  De avonturen die je kan beleven in de hoofdgame, Morrowind en Summerset zijn grootste verhalen, maar dat alles verbleekt tegenover het nieuwe verhaal van Elsweyr. De wereld van Tamriel wordt namelijk opgeschrikt door de terugkeer van een ras dat al eeuwenlang uitgestorven zou zijn: draken!

  Deze vuurspuwende beesten maken de noordelijke gebieden van Elsweyr onveilig, het thuisland van de kat-achtige Khajiit. Het is aan jou om te reizen naar de woestijnen van Elsweyr en een manier vinden om de draken tegen te houden. Maar daar houden de problemen niet bij op, want de Khajiit worden ondertussen ook nog eens onderdrukt door de wrede koningin Euraxia Tharn, die de hulp heeft ingeschakeld van Necomancers. Gelukkig hebben spelers vanaf Elsweyr eindelijk ook de mogelijkheid om ondoden op te wekken en gebruik te maken van zwarte magie om de Khajiit te bevrijden.

  Met het verhaal van ESO Elsweyr kan je flink wat uren verliezen en als je daarmee klaar bent zijn er nog honderden quests voor je om te ontdekken in de uitgebreide wereld van Tamriel.

  Elder Scrolls Online Elsweyr Special – Waarom nu het moment is om in te stappen

  Heb jij zin in de aankomende release van Elder Scrolls Online Elsweyr? En ga je meteen aan de slag met de nieuwe verhaallijn of neem je rustig je tijd met de andere main quests? Laat het ons weten in de comments!

  Elder Scrolls Online: Elsweyr

  Verkijgbaar vanaf 4 june 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.