EA E3 presentatie recap - Van de grasmat naar het slagveld (video)

  De EA Play persconferentie vormde de aftrap van de E3 2016. Kan jij door alle aankondigingen de bomen het bos niet meer zien? Dan hebben wij in deze video een EA E3 presentatie recap opgesteld!

  EA Play is het eigen event van EA Games, los van de E3. Gisteravond werd op twee plekken (Londen en Los Angeles) een presentatie gehouden over al het nieuws dat je kan verwachten van EA. Van Battlefield 1 tot FIFA 17, alles kwam voorbij.

  EA E3 presentatie recap - Battlefield 1 en FIFA 17

  Je hebt misschien al onze FIFA 17 preview of Battlefield 1 hands-on gelezen. Daarin heb je kunnen lezen dat beide games dit jaar wat anders doen. Zo komt FIFA 17 met een singleplayer verhaallijn en Battlefield 1 heeft een tot nog toe weinig gebruikte setting.

  Maar naast AAA titels die dit jaar uitkomen was er ook aandacht voor de uitbereidingen op gamegebied van het Star Wars universum en waren er indie-games aanwezig. Verder kreeg ook de American football game Madden NFL een plekje in de schijnwerpers. In Nederland misschien niet zo groot als een FIFA, maar zeker niet oninteressant!

  Het vervolg op de FPS-game Titanfall uit 2014 werd ook gepresenteerd. Het spel, ontwikkeld door Respawn Entertainment, is meer dan tien miljoen keer verkocht. In het vervolg, Titanfall 2, gaan we ook een verhaalmodus zien. De eerste Titanfall was namelijk een multiplayer-only game.

  Het nieuwe spel uit de serie zal ook voor het eerst op de PlayStation 4 zijn te spelen. De eerste Titanfall is nooit voor Sony's console uitgekomen, alleen voor de Xbox One, Xbox 360 en PC.

  Bekijk snel de EA E3 presentatie recap hierboven zodat je helemaal bij bent voordat de volgende presentaties beginnen. Om 18:30 begint vandaag namelijk de Microsoft presentatie, en later vanavond de PC Gaming Show en de Ubisoft persconferentie. Al het nieuws over deze E3 bij elkaar vind je natuurlijk ook op onze site.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.