EA E3 persconferentie livestream - Bekijk het hier live!

Article
zondag, 12 juni 2016 om 21:45
xgn google image
De aftrap van de E3 gaat beginnen! Het is de eer aan Electronic Arts om de dam de doorbreken en de stortvloed aan aankondigingen te starten. Volg de EA E3 persconferentie livestream hier om 22:00!
Update: De persconferentie is inmiddels afgelopen. Wij zetten de beste aankondigingen van de show op een rijtje voor je. Lees deze hier terug.
De Electronic Arts persconferentie mag het jaarlijkste evenement starten. Als een van de grootste partijen op het gebied van games moet er wel een sterke line-up getoond worden op de belangrijkste game expo van het jaar.
EA komt dit jaar met een van de meest geanticipeerde games, waar het internet erg enthousiast over lijkt te zijn, Battlefield 1! Met alleen deze game weet EA al redelijk wat tijd te vullen, maar het is niet de enige aankondiging die voorbij gaat komen.
Andere titels tijdens de EA E3 persconferentie zijn onder andere Mass Effect Andromeda en Titanfall 2. Eerder kregen we al korte teasers te zien van deze titels, maar nu worden ze eindelijk volledig uit de doeken gedaan.

EA E3 persconferentie livestream

De show van EA gaat op zondag 12 juni vanaf 22:00 uur beginnen. Jij kunt alles direct volgen, want de EA E3 persconferentie livestream is hieronder te kijken! Uiteraard zitten wij ook klaar om verslag te doen, dus je kunt alles later rustig terugkijken op XGN.nl.

Meer E3 persconferenties

Na Electronic Arts zijn er nog veel meer E3 persconferenties. Deze kun je allemaal live volgen op XGN.nl. De eerstvolgende is Bethesda, welke om 4 uur 's nachts aftrapt.
Daarna is het maandag de beurt aan Microsoft om haar nieuwste Xbox games te tonen, toont Ubisoft haar line-up en krijgen we een speciale PC Gaming Show. Sony volgt in de nacht van maandag op dinsdag, en dinsdagavond begint Nintendo een livestream met vooral veel The Legend of Zelda voor Wii U.
Alle tijden vind je op deze speciale E3 pagina. Daar vind je ook al het andere E3 nieuws en de vele previews die de komende dagen zullen verschijnen van ons team in Los Angeles.

Populair Nieuws