WIN - Ghostbusters tickets en goodies prijsvraag

Article
zondag, 12 juni 2016 om 15:03
xgn google image
Vanaf 14 juli is het zover: dan draait Ghostbusters in de bioscoop! Om dat te vieren geven wij vrijkaarten en goodies weg. Wil je weten hoe je kans kan maken op deze toffe prijzen? Bekijk dan snel hieronder onze Ghostbusters tickets en goodies prijsvraag.
Ghostbusters is de moderne remake van de klassieker uit 1984. De film heeft een compleet nieuwe vrouwelijke cast, Chris Hemsworth als receptionist en natuurlijk heel veel nieuwe ghosts die het centrum van New York onveilig maken.
Ghostbusters is geregisseerd door Paul Feig, onder andere bekend van de films Bridesmaids en Spy. Rollen zijn toebedeeld aan onder andere Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones en Chris Hemsworth. De film is vanaf 14 juli in de Nederlandse bioscopen te zien, zowel in 2D als in 3D.
ghostbusters tickets en goodies prijsvraag

Ghostbusters tickets en goodies prijsvraag

In samenwerking met NBC Universal mogen wij 3x een tof Ghostbusters pakket weggeven. Zo'n pakket bestaat uit:
  • 2 vrijkaartjes voor Ghostbusters
  • Rugzak
  • Oordopjes
Wil jij kansmaken op deze toffe prijs? Doe dan mee aan onze Ghostbusters tickets en goodies prijsvraag door antwoord te geven op de volgende vraag:
  • Wie is jouw favoriete personage uit Ghostbusters en waarom?
Stuur je antwoord op naar [email protected], samen met je XGN gebruikersnaam, je voor- en achternaam en je postadres. Je hebt een week om je antwoorden op te sturen, daarna krijgen de gelukkige winaars bericht!

Populair Nieuws