E3 game advertenties en posters verschijnen in Los Angeles

  Net als voorgaande jaren zijn er weer flink wat toffe E3 game advertenties en posters in Los Angeles. Wij zetten ze op een rijtje om in de E3 sfeer te komen.

  Los Angeles staat tijdens de E3 even helemaal in het teken van de nieuwste games. Er hangen dan ook tal van E3 game advertenties door de stad, die altijd weer een indrukwekkend gezicht zijn.

  Wij verzamelen de foto's en zetten ze voor je op een rijtje. Daardoor ben je alvast helemaal in de E3 sfeer voor komende week.

  Meer weten over de E3? Houd onze speciale pagina in de gaten. De eerste previews zijn daar ook al verschenen, omdat EA haar evenement dit weekend al houd. Maar nu is het tijd voor de posters!

  1. God of War

  De nieuwe God of War zal dit jaar flink wat aandacht krijgen. Het nieuwe avontuur van Kratos is er eentje waar we lange tijd op hebben gewacht en Sony zet de titel dan ook in het zonnetje op de E3.

  Er hangt in ieder geval een enorme poster van het spel in LA. Daarop is Kratos zelf te zien en zijn zoontje, die ook een hoofdrol zal spelen.

  Wat we verder van de nieuwe God of War kunnen verwachten? Dat is even afwachten tot de Sony E3 persconferentie. (foto via MonkeyFlop).

  God of War E3 poster

  2. Star Wars Battlefront 2

  Als tweede E3 game advertentie hebben we heel toepasselijk ook de tweede Star Wars Battlefront. De game komt 17 november uit en dat moet iedereen weten van EA.

  Wij gingen ook alvast met de game aan de slag tijdens EA Play. Wat we ervan vonden lees je in onze Star Wars Battlefront 2 preview.

  Verder onthulde EA dit weekend al de eerste gameplay en multiplayer, dus geniet nog even van de beelden. (Foto via MonkeyFlop).

  3. Call of Duty WW2

  Het E3 gebouw zelf is ook altijd een goede plek om je E3 game advertentie op te hangen. Call of Duty maakt daar regelmatig gebruik van, en dit jaar is geen uitzonder.

  Sledgehammer Games zelf nam deze foto en deelde het op Twitter. En terecht, want de game lijkt er eentje te worden om trots op te zijn.

  Tijdens de E3 gaan ook wij aan de slag met het spel, dus verwacht dan een stuk meer informatie en de eerste hands-on.

  4. Far Cry 5

  Onlangs werd de nieuwe Far Cry onthuld. Op de E3 krijgen we een stuk meer van de game te zien en wij kunnen niet wachten.

  Ubisoft maakt van de gelegenheid gebruik om de game onder een enorm publiek onder de aandacht te brengen, onder andere met deze grote poster. Hoewel de advertentie enorm is, lijkt de tafel er maar net op te passen door de enorme cast van de game.

  Far Cry 5 moet op 27 februari 2018 uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Dat is dus nog even wachten. (Foto via EddieMakuch).

  5. Marvel vs Capcom Infinite

  Niet alle posters zijn even groot. Maar sommige hangen er wel heel veel! Zoals deze Marvel vs Capcom Infinite advertenties die aan elke lantaarnpaal opgehangen zijn.

  De nieuwe Marvel vs Capcom verschijnt op 19 september. Met de aandacht op E3 zet Capcom de serie nog even in de schijnwerpers voordat we aan de slag kunnen met de superhelden van Marvel en de vechtersbazen van Capcom zelf. (Foto via john h.)

  6. Middle-Earth Shadow of War

  Ook Warner Bros pakt uit op de E3. De grootste titel van het bedrijf is Shadow of War, dat eind dit jaar moet uitkomen.

  Buiten het E3 gebouw hangen dan ook grote posters van de game, waaronder deze die vrijwel het hele gebouw inneemt aan de achterkant. (Foto via BrianPShea)

  Dit waren de grootste E3 game advertenties van dit moment. Welke vind jij het tofsts?

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.