E3 2019 Nintendo verwachtingen - Gaat de grote N ons verrassen?

  De beurs der beurzen komt langzaam maar zeker dichterbij en dus is de tijd voor speculatie aangebroken. De geruchtenmolen slaat op hol en al helemaal als het gaat om Nintendo. Dit zijn de E3 2019 Nintendo verwachtingen die je moet weten voordat de beurs begint!

  Net als andere jaren, zetten we de verwachtingen voor E3 op een rijtje. Vandaag zijn de E3 2019 verwachtingen van Nintendo aan de beurt. We zetten alle feiten, geruchten en verwachtingen voor je op een rijtje!

  Super Smash Bros. Ultimate - Feit

  Als we het hebben over de E3 2019 Nintendo verwachtingen is het op het moment nog aardig stil rondom Nintendo. Het Japanse bedrijf heeft nog geen aankondigingen gedaan voorafgaande aan de grote beurs in Los Angeles in juni. Wel staat de officiële E3-website van Nintendo al online, maar daar staan maar weinig details tot nu toe.

  Wel wordt er op de website aangegeven dat er dit jaar een Super Smash Bros. Ultimate World Championship wordt gehouden. De 2019 editie wordt een 3v3 toernooi waarin spelers van over de hele wereld afreizen naar LA om te strijden in Smash. Van wat we uit de website kunnen opmaken, zal het toernooi op 8 juni plaatsvinden.

  Splatoon 2 - Feit

  Het Super Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 is niet het enige toernooi dat Nintendo tijdens E3 2019 organiseert. Er wordt namelijk ook een Splatoon 2 toernooi georganiseerd waarin teams het tegen elkaar zullen opnemen. Het toernooi is vergelijkbaar met de editie die Nintendo vorig jaar organiseerde voor de game.

  Over deze editie van het toernooi zijn de details nog schaars. Het enige wat duidelijk is, is dat het toernooi ook op 8 juni zal plaatsvinden. Dat betekent dus dat je niet van een, maar twee toernooien kunt genieten op 8 juni!

  Nintendo Switch Pro/Mini - Gerucht

  Alle feiten over wat Nintendo voor E3 2019 op de planning heeft zijn zo ongeveer op en dat betekent dat het tijd is om over te gaan naar de geruchten rondom Nintendo’s E3. Er zijn er namelijk genoeg en dus beginnen we gelijk met een sappige, namelijk de nieuwe console die Nintendo zou gaan onthullen. Er wordt namelijk al tijden gesproken over nieuwe varianten van de populaire Switch. Het betreft een Mini- en Pro-variant die op de planning zou staan.

  Nintendo ontkent tot nu toe alle geruchten en heeft zelfs verkondigd geen aankondiging te doen als het op hardware aankomt. Je zou dan ook zeggen dat dit gerucht net zo dood is als Ned Stark. Kop eraf, op een satéprikker en aan de muur gehangen als versiering. Toch heeft Nintendo wel eens eerder gelogen over wat ze wel of niet van plan is tijdens E3 en dus kunnen we het gerucht niet volledig dood verklaren en dus is het een van de E3 2019 Nintendo verwachtingen.

  Ori naar de Switch - Gerucht

  Eerder dit jaar dook er een gerucht op over de mogelijke komst van Xbox Game Pass naar de Nintendo Switch. Een aantal weken nadat dit gerucht opdook, werd deze keihard afgemaakt door verschillende insiders. Die zeiden namelijk niets gehoord te hebben van bronnen die ze hebben binnen het bedrijf, maar sluiten de mogelijkheid niet uit.

  Jason Schreier van Kotaku liet weten dat ondanks dat Game Pass niet naar de Switch kwam, er nog wel een game op de planning staat. Ori zou namelijk naar de Switch komen, waarbij we de aankondiging kunnen verwachten tijdens of zelfs nog voor E3 2019. Aangezien Schreier het vaker goed heeft, nemen we dit gerucht zeker op in onze E3 2019 Nintendo verwachtingen.

  Animal Crossing Switch - Verwacht

  Naast de geruchtenmolen zijn er natuurlijk ook nog een flink aantal verwachtingen voor Nintendo tijdens E3 2019. Hier bespreken we de games die Nintendo hoogstwaarschijnlijk met haar meebrengt naar de beurs op basis van gezond verstand en logica. De eerste daarvan is Animal Crossing voor de Nintendo Switch.

  De game staat gepland voor een releasedatum dit jaar, maar we hebben van de game nog vrij weinig gezien. Tijd voor een grote onthulling dus en die kun je het beste doen tijdens E3. Alle ogen zijn dan op je gericht en aangezien Animal Crossing goed is voor een mainstream publiek, trek je ook gelijk goed de aandacht van alles en iedereen.

  Bayonetta 3 - Verwacht

  Een andere game waarvan we meer beelden verwachten is het derde deel van Bayonetta. Deel drie werd inmiddels alweer meer dan een jaar geleden onthuld met een extreem korte teaser die niets meer liet zien dan het logo. Sindsdien hebben we niets meer gezien van de game en dus lijkt de tijd rijp voor meer beelden.

  Het hoeft niet eens een releasedatum te zijn, want zelfs met een korte trailer die wat cinematics of gameplay toont kan een goede indruk gemaakt worden. Met het aantal games dat Nintendo dit jaar nog uit wil brengen, is het misschien onrealistisch om de game dit jaar al te verwachten. Daarom zouden we genoegen nemen met simpelweg wat beelden om ons duidelijk te maken dat de game er nog wel aan zit te komen.

  De line-up van de zomer - Verwacht

  Natuurlijk kunnen we de line-up van de zomer niet vergeten en is durven we het zelfs een klein zekerheidje te noemen dat de games die deze zomer verschijnen voorbijkomen. We hebben het dan natuurlijk over Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order die op 17 juli uitkomt op de Switch. Voor het zover is, komt alleen nog wel een andere grote titel van Nintendo uit, namelijk Super Mario Maker 2 op 28 juni.

  Daar blijft het alleen niet bij, want er staat nog een andere grote titel van de grote N op de planning in juli. Op 26 juli komt namelijk de langverwachte Fire Emblem: Three Houses uit. Om het af te ronden, staat als laatste Astral Chain op de planning op 30 augustus. Meer dan genoeg om even te laten zien als korte promotie zo kort voor de release en dus is het zeker een van de E3 2019 Nintendo verwachtingen die we niet kunnen vergeten.

  Luigi’s Mansion 3 - Verwacht

  Nu we de games hebben gehad waarvan de releasedata bekend zijn gemaakt, duiken we weer in de troebele sloot van onzekerheid. Er is namelijk nog niets bekendgemaakt over de release van Luigi’s Mansion 3 behalve dat de game op de planning staat voor dit jaar. E3 2019 is dus het perfecte moment om de game uit de doeken te doen.

  We verwachten dan ook dat de game getoont gaat worden, omdat een later moment wel erg kort dag zou zijn tot de release van de game. Een game die voor het einde van dit jaar in de schappen moet liggen, zou je logischerwijs niet veel later dan juli onthullen. De marketingmachine wil je eigenlijk wat eerder starten en dus lijken alle pijlen op E3 te zijn gericht.

  Pokémon Sword & Shield - Verwacht

  Natuurlijk verwachten we ook dat er meer details over Pokémon Sword & Shield bekend worden gemaakt tijdens E3 2019. Het is een van de E3 2019 Nintendo verwachtingen die we stiekem als een zekerheidje rekenen aangezien de game later dit jaar gaat verschijnen. Het verschil tussen deze games en bijvoorbeeld Luigi’s Mansion is dat er al gameplaybeelden getoond zijn.

  Daarnaast kunnen we op basis van eerdere Pokémon-games een trend concluderen. Een aankondiging wordt een tijdje voor E3 gedaan, waarna er tijdens E3 nieuwe beelden getoond worden. Deze bevatten flink wat details over de personages en tonen een aantal nieuwe Pokémon. Het zou vreemd zijn als Nintendo ervoor kiest om bij Pokémon Sword & Shield een andere weg in te slaan en dus is het een van de E3 2019 Nintendo verwachtingen die niet mag ontbreken.

  Nintendo

  The Legend of Zelda: Link’s Awakening - Verwacht

  We sluiten deze lijst met E3 2019 Nintendo verwachtingen af met meer beelden van The Legend of Zelda: Link’s Awakening. De game werd met een korte trailer onthuld tijdens de meest recente Nintendo Direct en moet dit jaar nog verschijnen op de Switch. Nieuwe beelden zouden ervoor zorgen dat we een beter beeld krijgen van de game.

  Zo is het namelijk nog niet duidelijk of het alleen de originele game is die opnieuw is ontwikkeld voor de Switch of dat er ook wat nieuwe elementen zijn. Dit soort details zouden gegarandeerd in de smaak vallen bij de fans. Ook zou een releasedatum van de game prettig zijn, zodat we uit kunnen kijken naar de release in plaats van wanneer de release mogelijk wordt aangekondigd.

  E3 2019 Nintendo verwachtingen zijn slechts het begin

  Natuurlijk is Nintendo niet de enige grote partij die dit jaar aanwezig is tijdens E3. Er zijn veel meer bedrijven aanwezig, zoals Bethesda. De E3 2019 Bethesda verwachtingen hebben we namelijk al op een rijtje gezet.

  The Legend of Zelda: Link's Awakening

  Verkijgbaar vanaf 20 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.