E3 2019 Bethesda verwachtingen - Games om naar uit te kijken

  E3 2019 staat alweer bijna voor de deur. Verschillende partijen hebben al aangekondigd dat zij een persconferentie gaan houden. Een hiervan is Bethesda die om half 3 op 9 juni zijn persconferentie uit zal zenden tijdens E3 2019. Lees hieronder de verwachtingen voor de E3 2019 persconferentie van Bethesda.

  8. Fallout 76 content

  Op nummer 10 van onze E3 2019 Bethesda verwachtingen staat meer content voor Fallout 76. De nieuwste titel uit de Fallout-reeks was niet erg populair onder de gamers. Met zeer lage cijfers en slechte kritieken werd deze titel snel aan de kant geschoven door veel spelers als een bakje over de datum aardbeien op een warme zomerdag.

  We hopen dat we tijdens E3 2019 wat meer content gaan krijgen voor Fallout 76, in de hoop dat het wat wordt opgeleukt. Naast nodige updates voor gameprestatie is DLC erg gewenst. Nu denken we niet dat veel gamers extra geld willen uitgeven voor content voor de game, maar misschien dat een gratis DLC-pakket wat meer vertrouwen geeft aan de titel.

  7. Een nieuw deel van Dishonored

  Op nummer 9 van de beste E3 2019 Bethesda verwachtingen staat Dishonored. Nu is dit hoogstwaarschijnlijk niet het geval, maar een nieuw deel van de Dishonored-serie zou wel zeer welkom zijn. Het verhaal van Dishonored begint met hoofdpersonage Corvo Attano. De lijfwacht van de keizer krijgt de moord op diezelfde keizer op zijn bordje.

  In een poging om zijn naam te zuiveren maak je gebruik van verschillende sluiptechnieken en dodelijke wapens om zo stil mogelijk door het level heen te gaan. Natuurlijk kun je je ook als een olifant in een porseleinwinkel gedragen, maar dat maakt de ervaring net iets minder leuk. Wie weet krijgen we een nieuw deel van de serie.

  6. Elder Scrolls Online DLC

  De MMO Elder Scrolls Online zou zomaar eens nieuwe DLC gaan krijgen tijdens de E3 2019 persconferentie van Bethesda. In de game maak je een eigen karakter aan door een bepaalde klasse te kiezen en ook een ras en uiterlijk te maken voor je personage. Op grote servers met veel andere spelers baan je een weg door verschillende missies. Je kunt levels omhoog gaan, waardoor je steeds meer vaardigheden vrijspeelt. Of je nou als een paars reptiel door de wereld loopt of als een oranje elf, alles kan.

  Elder Scrolls Online heeft al een groot roster aan content, maar er is altijd ruimte voor meer. De laatste DLC, genaamd Elsewyr luidt de terugkeer van draken in voor de game. De verschillende DLC’s brengen allemaal nieuwe verhalen en locaties, waar je kunt spelen.

  5. Rage 2

  Op 14 mei zal Rage 2 uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Nu zal er geen hele grote aankondiging zijn in verband met deze titel, maar het zou zomaar eens kunnen dat er DLC en extra content wordt aangekondigd op de E3 2019 Bethesda persconferentie.

  De game plaatst spelers in een chaotische post-apocalyptische wereld, waar je koste wat het kost moet overleven. Je krijgt toegang tot de meest brute wapens en de snelste en meest gevaarlijke auto’s.

  4. Wolfenstein Youngblood

  Op 26 juli zal Wolfenstein Youngblood uitkomen voor de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC. Nu is er al gameplay te zien en de trailer is al uitgekomen, maar een blik op de toekomst zou zomaar eens kunnen. Het zou dan ook best kunnen dat we een trailer krijgen te zien van toekomstige DLC’s of extra content.

  De titel speelt zich af in de jaren 80 in Parijs, waar het naziregime nog aan de macht is. De dochters van BJ Blazowski gaan de strijd aan met deze kracht in de hoop om Parijs te verlossen.

  3. Starfield

  Een van de verwachtingen voor de E3 2019 Bethesda persconferentie is meer details over Starfield. De nieuwe RPG van Bethesda speelt zich af in de ruimte en is de nieuwste toevoeging van het genre. Op het moment is er vrijwel niks bekend over de titel, maar daar zomaar eens verandering in kunnen komen tijdens E3.

  We verwachten in ieder geval een eerste trailer voor de titel en misschien wel een eerste blik op de gameplay. Wanneer de titel überhaupt uit gaat komen is nog maar de vraag. Misschien dat we hier ook meer informatie over krijgen tijdens E3.

  2. Doom Eternal

  Doom brengt je naar de diepste krochten van de hel, waar je tegen verschillende duistere demonen vecht. Hier maak je gebruik van de meest krachtige en ludieke wapens die je maar kunt bedenken. Het nieuwste deel van de Doom-serie zal in 2019 nog uitkomen, alleen is een releasedatum nog niet bekend. Wie weet krijgen we meer informatie als het gaat over gameplay en verhaallijnen.

  Doom Eternal is het nieuwste deel van de demonische reeks en zal zijn release nog in 2019 hebben. Dit zal waarschijnlijk na het spektakel van E3 gebeuren. Dit is een van de grootste aankondigingen voor de persconferentie van Bethesda tijdens E3.

  1. Elder Scrolls 6

  De fantastische reeks aan RPG’s, waar je al vliegend, schreeuwend en hakkend door de wereld heen gaat krijgt officieel een zesde deel. The Elder Scrolls is een geweldige serie en de titels worden nog elke dag gespeeld door duizenden personen. The Elder Scrolls: Skyrim is het laatste deel uit de reeks en is in zijn eentje al goed voor honderden uren aan middeleeuws plezier.

  We hebben een eerste teaser gekregen van Elder Scrolls 6, maar hierin zien we alleen een groene wereld met bergen en water in vogelvlucht. Zelfs de officiële naam moet nog op zich wachten. Laten we hopen dat we tijdens de E3 2019 persconferentie van Bethesda meer te horen krijgen over dit nieuwe deel.

  E3 2019 Bethesda verwachtingen

  Deze titels verwachten wij dat wij meer over gaan horen tijdens E3. De persconferentie van Bethesda zal in ieder geval hoog op het lijstje staan voor veel gamers. Op de redactie kunnen wij in ieder geval niet wachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.