Top 10 mooiste E3 2018 foto's - De beste plaatjes

Article
vrijdag, 15 juni 2018 om 14:41
xgn google image
De E3 zit er sinds vandaag officieel op voor ons en wij gaan Los Angeles dan ook snel verlaten. Er is dan nog wel dat mooie gezegde: gelukkig hebben we de foto's nog. Bekijk samen met ons daarom de top 10 mooiste E3 2018 foto's.

10. Grote standbeelden

Wat is er nu beter dan de hal van het Convention Centre binnen te lopen en begroet te worden door één van de eindbazen uit Sekiro: Shadows Die Twice? Het standbeeld van minstens drie meter hoog jaagt misschien op het eerste gezicht niet veel angst aan, maar ga er dan maar eens naast staan.
133978

9. Schitterende wagens

Net zoals twee jaar geleden staat er weer een magnifieke wagen in een van de hallen van de E3. Op dat moment weet je weer dat Forza zichzelf weer heeft getoond en dat er een nieuwe titel van de racer onderweg is. Forza Horizon 4 komt op 2 oktober uit voor de Xbox One en PC.
133979

8. Té gekke hebbedingetjes

Rondom de verschillende booths staan niet alleen de nieuwste games om te spelen, ook allerlei attributen van de verschillende ontwikkelaars en uitgevers. Denk hierbij aan Capcom, Bethesda, Microsoft en natuurlijk Nintendo. Iets wat je ook in bovenstaande foto goed kunt zien!
133980

7. Oldskool bestaat nog

De E3 is er natuurlijk voor de toekomstige toppers en net uitgebrachte game, maar ook de ouderwetse spelletjes mogen niet vergeten worden. Ook daar denkt de E3 aan en er is zelfs een museum voor oudere spelletjes en arcadekasten in de hal verstopt!
133981

6. De feestdrang

Tijdens de persconferentie van Bethesda werd er meer bekendgemaakt over Fallout 76 en de ontwikkelaar wist dat veel mensen interesse hebben in die titel. Bij haar eigen booth heeft Bethesda dan ook een groot gedeelte van de ruimte voor vrijgemaakt met allemaal vrouwen in jaren 60 kledij die 'Reclamation Day' vieren. Ons werd aangeraden om eens goed te glimlachen vanwege deze heugdelijke dag!
133982

5. De entree

Of het nu je eerste keer bij de Electronic Entertainment Expo is, of al je negende keer, de letter met het cijfer drie erachter zal velen gelukkig stemmen. Nieuwkomers zullen al snel een 'ik ben er eindelijk' gevoel ervaren, terwijl de oude rot misschien wel een knikje geeft richting het logo en denkt dat hij weer thuis is.
133983

4. Het gamende publiek

De E3 was voor het tweede jaar op rij open voor publiek, maar daarvoor moet je als liefhebber van de spelletjes wel even flink in je buidel voor tasten - een kaartje kost namelijk al 999 dollar! Je ziet dan wel erg veel aspecten die al jarenlang op de E3 staan, zoals veel mensen in rijen om toch even een game te spelen en dan ook veel schermen. Zoals hier bij Microsoft.
133984 1

3. De advertenties

De E3 is niet alleen maar posters in de hallen voor de games die aanwezig zijn, ook op straat moet er flink wat reclame gemaakt worden voor de aanstaande titels. Fallout 76 staat trots op drie gebouwen met zijn mascotte, terwijl Assassin's Creed Odyssey een flink gedeelte van de LA Convention Centre bedekt.
133985

2. Levende zombies!

De ondoden waren goed vertegenwoordigd op de E3 met Dying Light 2 en Resident Evil 2 en zij zorgden voor enige schrikmomenten in de hallen van de Convention Centre. Ook wij werden belaagd door enkele zombies toen wij op weg waren naar Resident Evil 2. Het mooiste is nog wel dat je foto's kon nemen in een Raccoon City politieauto met een zombie die aan je oren knabbelt.

133986

1. De persconferenties

Natuurlijk is er maar slechts één aspect wat op nummer één kan staan: de persconferenties. Het is iets wat voor veel gamers synoniem staat aan de E3: aankondigingen tijdens de eerdergenoemde persconferenties en de hoop op enkele toffe titels in de toekomst.
Dit was onze top mooie E3 2018 foto's. Check hier onze tofste booths op E3 2018, beste advertenties en de fotoreportage's per dag, zoals maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.