Alle E3 2018 Collectors Edition games op een rij

Article
woensdag, 13 juni 2018 om 12:33
e3 2018 collectors edition games het overzicht 133670 3
Dit is het E3 2018 Collectors Edition games overzicht. Naast dat E3 de tijd is voor aankondigingen, is het dus ook de tijd voor Collectors Editions. Dit zijn de beste die je nu kunt bestellen.
Tijdens de persconferenties die we gezien hebben, zijn verschillende speciale edities voorbij gekomen. Elke wist wel een unieke toevoeging te bieden waar gamers helemaal wild van worden. Daarom hebben we in dit overzicht de E3 2018 Collectors edition games op een rijtje gezet.

Fallout 76

Bethesda brengt wederom Collectors Editions uit voor een Fallout game. Dit gebeurde een aantal jaren geleden ook al voor Fallout 4. Voor Fallout 76 wordt het ook gedaan, maar nu zijn er twee versies. Je hebt als eerste namelijk de Tricentennial Edition die je naast de game speciale Power Armor geeft in de game.
In-game wordt je ook blij gemaakt met speciale wapens, een Vault Boy mascote en emote, Uncle Sam outfit, en een Workshop poster. Deze editie gaat je 89,99 euro kosten, maar dit is niet de enige versie. Er is namelijk ook nog de Power Armor editie voor wie zich rijk voelt.
Deze editie gaat je namelijk een draagbare Power Armor T-51B helm, een exclusieve Steelbook, een West Tek draagtas en een kaart. Deze kaart geeft overigens licht in het donker en om het pakket af te maken krijg je ook 24 Fallout figuurtjes. De in-game content van de Tricentennial Edition zit ook in deze versie en kost 199,99 euro.
Je kunt de Power Amor Edition nu hier kopen bij bol.com. Wees er snel bij want de oplage is gelimiteerd. Je kunt de Tricentennial Edition hier ook kopen.
133671

RAGE 2

Bethesda heeft een hele bijzondere RAGE 2 Collector’s Edition aangekondigd die volledig in lijn is met het spel. Deze gekke E3 2018 Collectors Edition bevat namelijk een pratend hoofd van Ruckus the Crusher. Het hoofd is voorzien van een bewegingssencor dus elke keer dat je dit smakelijke hoofd voorbij loopt begint deze geluid te maken.
Daar blijft het alleen niet bij, want de Collector’s Edition bevat ook een steelbook verpakking, een Collector’s poster en verschillende digitale extra’s. In-game wordt je namelijk voorzien van een DOOM wapen, een pistolenset, een aantal skins, cheatcodes, een exclusieve missie en de Rise of the Ghosts uitbreiding. Dit alles gaat je 129,99 euro kosten.
Je kunt de Collector's Edition nu hier kopen bij bol.com of anders kun je hier bij Netgame.nl ook een pre-order plaatsen. Wees er snel bij want de oplage is gelimiteerd.
133673 1

Kingdom Hearts 3

Kingdom Hearts 3 gaat groot uitpakken als het aan Square Enix ligt. De game gaat namelijk een aantal verschillende bundels krijgen, waaronder een PlayStation 4 Pro bundel. Daarnaast komt er ook een speciale versie waarbij je alle Kingdom Hearts games in één pakket krijgt. De game wordt ook in twee Collector’s Editions uitgebracht.
De eerste is een Deluxe Editie van het spel die een Steelbook en Art Book van de game bevat. Daarnaast zit er ook een verzamel speldje bij. Dit alles zit ook in de Collector’s Edition bundel, maar daar zitten ook drie actiefiguren bij van Sora, Donald en Goofy. Deze versie gaat je 229,99 dollar kosten, terwijl de Deluxe Edition 99,99 euro kost bij bol.com.
Je kunt de Collector's Edition nu hier kopen bij Square Enix kopen.
Je kunt de Deluxe Edition nu hier bij bol.com kopen.
133675

Assassin's Creed Odyssey

Ubisoft gaat ook grootschalig uitpakken wanneer het op Collector's Editions aankomt. Het Franse bedrijf komt met maarliefst drie verschillende versies voor de fans, waarvan de eerste de Medusa Edition is. Dit is de goedkoopste versie met een prijskaartje van maar 109,99 en hiermee krijg je onder andere het Fallen Gorgon standbeeld. Verder krijg je ook een Art Book, handgetekende wereldkaart, de soundtrack en een scala aan in-game content.
Verder zijn er ook nog de Spartan Edition en de Pantheon Edition. Beide bevatten een eigen standbeeld, waarbij de Spartan Edition 'The Spartan Leap' krijgt en de Pantheon Edition 'The Nemesis Diorama' krijgt. Beide versies zijn ook aangevuld met een Art Book, handgetekende wereldkaart, de soundtrack en een scala aan in-game content. De Spartan Edition gaat je 159,99 euro kosten en de Pantheon Edition kost 239,99 euro.
Je kunt de Medusa Edition nu hier kopen bij bol.com. Wees er snel bij want de oplage is gelimiteerd. Dat geldt ook voor de Spartan Edition die je nu hier bij de Ubisoft Store kunt kopen.
De Pantheon Edition kun je nu hier bij de Ubisoft Store kopen. Hiervan is de oplage ook gelimiteerd dus wees er snel bij.
133677 1

Dragon Quest XI

De Dragon Quest XI Collector’s Edition komt in twee verschillende maten. Je kunt de Edition of Light of Edition of Lost Time bestellen. De Edition of Light lijkt in grote lijnen op de standaard versie van het spel. Je krijgt hierbij alleen nog een aantal bonus in-game DLC bijgeleverd, terwijl je nog steeds maar 59,99 euro hoeft te betalen.
Het is de Edition of Lost Time die Dragon Quest liefhebbers het meest op het oog hebben. Deze editie bevat namelijk een kaart, de soundtrack, een steelbook en een groot 128-pagina tellend Art Book. Deze versie gaat je wel 149,99 dollar kosten, want de versie is alleen via de Square Enix website verkrijgbaar.
Je kunt de Edition of Lost Time nu hier kopen bij Square Enix kopen. Ook de Edition of Light is daar beschikbaar.
133769

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider gaat ook een ware Collector's Edition krijgen, maar dit is de minst uitbundige E3 2018 Collectors Edition game op dit lijstje. Bij de Shadow of the Tomb Raider Collector's Edition krijg je namelijk een aantal digitale bonussen, zoals de soundtrack van de game. Je krijgt daarnaast ook een aatnal outfits en wapens voor in de game en als je pre-order plaatst, kun je twee dagen eerder spelen.
Wat de Collector's Edition het waard maakt, is de Season Pass die ook meegeleverd wordt. Deze bestaat uit zeven nieuwe wapens, outfits en vaardigheden en brengt ook zeven uitdagende tombes met zich mee. Om het af te maken zitten er ook een aantal extra verhaalmissies bij en dat alles gaat je 99,99 euro kosten.
Je kunt de Collector's Edition nu hier kopen bij bol.com.
133770

Hitman 2

Hitman 2 gaat een fantastische Collector's Edition bevatten die je net een echte huurmoordenaar maakt. Allereerst krijg je een exclusieve replica van de Agent 47 wapenkist, compleet met handvat om overal mee naar toe te nemen. Daar blijft het niet bij, want je krijgt ook een speciale Agent 47 munt een een kogelsleutelhanger.
Verder krijg je een exclusieve steelbok van de game. Om de fysieke voorwerpen af te maken krijg je een rubberen eendje van Hitman 2 die gekleed is in pak. De versie van de game die wordt meegeleverd is de Gold Edtion, waardoor je de game vier dagen eerder krijgt, twee uitbreidingspakketten en bonus DLC. De Collector's Edition gaat 149,99 euro kosten.
Je kunt de Collector's Edition nu hier kopen bij bol.com. Wees er snel bij want de oplage is gelimiteerd!

SoulCalibur VI

SoulCalibur VI gaat officieel dit jaar uitkomen en wel op 19 oktober. Dat moet gevierd worden en dat doet Bandai Namco door de Limited Silver Collector's Edition uit te brengen. De Limited Silver Collector's Edition gaat naast de fysieke game een Season Pass bevatten. Hierdoor kun je met drie nieuwe personages uit de voeten en met twee extra armor sets kunnen spelers hun geluk niet op.
Daar blijft het niet bij, want je krijgt ook de soundtrack van de game en een standbeeld van Spohitia. De game ligt al over enkele maanden in de schappen, maar datzelfde geldt niet voor de Limited Silver Collector's Edition. Deze is namelijk alleen te koop via de Bandai Namco webste die je hier kunt vinden.
Je kunt de Limited Silver Collector's Edition nu hier kopen bij de Bandai Namco webshop. Wees er snel bij want de oplage is gelimiteerd!

Het overzicht van E3 2018 Collectors Edition games

Dit is het overzicht van E3 2018 Collectors Edition games die eraan zitten te komen. Mochten er nog meer E3 2018 Collectors Edition games aangekondigd worden, ga je dit zeker terugvinden. Op onze speciale E3-pagina kun je al het nieuws van E3 2018 bijhouden en natuurlijk ook onze hands-ons van de diverse games die wij daar spelen, dus houd XGN.nl in de gaten om niets van de gamingbeurs in Los Angeles te missen!