E3 2017 Ubisoft persconferentie - Welke games te verwachten?

Article
dinsdag, 23 mei 2017 om 16:48
xgn google image
Wat zal de E3 2017 Ubisoft persconferentie inhouden? Dat is wat wij ons afvragen. Met de E3 in zicht willen we speculeren over welke games Ubisoft gaat tonen, al is het een en ander natuurlijk al bevestigd. We hebben vijf games op een rijtje gezet die wij verwachten te zien!
E3 is de plek waar elk jaar de grootste aankondigingen worden gehouden op het gebied van games. Maar welke games zullen waarschijnlijk de spotlight stelen? De E3 2017 Ubisoft persconferentie zal volgens ons de volgende vijf games in alle glorie bevatten.

5. Just Dance

Iedereen die bekend is met Ubisoft en E3 zal niet verbaasd zijn Just Dance op dit lijstje te zien. Wij denken niet alleen dat er een nieuwe Just Dance wordt aangekondigd, we zijn er zeker van. Sinds de release van de originele Just Dance in 2009 hebben we elk jaar een Just Dance spel gekregen. We zien geen reden waarom Ubisoft deze trend zou afschaffen, dus een nieuwe Just Dance game klinkt volkomen logisch.
In onze review van Just Dance 2017, het meest recente spel dat is uitgebracht, zijn we redelijk positief. Wel is er te weinig vernieuwing ten opzichte van de delen ervoor. Als er een nieuwe Just Dance wordt aangekondigd, willen we hierin meer innovatieve vernieuwingen terug zien.
111658

4. Tom Clancy

We hebben alleen de naam Tom Clancy neergezet, omdat er van alles kan gebeuren binnen deze reeks. Met Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands net uit, is er weer ruimte voor een nieuwe Tom Clancy game. We laten ons op de E3 2017 Ubisoft persconferentie graag verrassen.
Geheid komt er meer informatie over de toekomst van Ghost Recon Wildlands, met mogelijke trailers voor opkomende DLC. De Tom Clancy serie bestaat onder meer uit de volgende franchises: Ghost Recon, Splinter Cell, Rainbow Six en The Division. Het is altijd mogelijk dat er een nieuwe game verschijnt binnen één van deze reeksen.
Zo ging het gerucht dat er een nieuwe Tom Clancy Splinter Cell game in de maak is, met een mogelijke release in 2018. Mocht dit het geval zijn, dan is E3 2017 zeker de plek om de game te onthullen.
111667

3. The Crew 2

Vorige week werd The Crew 2 officieel aangekondigd, het vervolg op The Crew uit 2014. In de originele game is het mogelijk om door heel Noord-Amerika te racen. Van de Westkust naar de Oostkust duurt in het spel ongeveer een uurtje. Met de officiële The Crew 2 aankondiging vragen we ons af: hoe kan dit overtroffen worden?
Er is nog geen informatie over The Crew 2 beschikbaar, maar met deze officiële aankondiging is het zeker dat Ubisoft plannen heeft om de game te onthullen tijdens E3 2017. Een trailer is te verwachten, maar E3 kennende is wat gameplay ook in bereik. Wat denken jullie, waar zal The Crew 2 zich afspelen en hoe kan het nog groter en uitgebreider worden gemaakt?
111669

2. Far Cry 5

Er wordt al een tijdje gesproken over een nieuwe Far Cry. Zo kwamen eerdere geruchten met informatie dat het verhaal van deze game zich in het Wilde Westen zou afspelen. Far Cry 5 is inmiddels officieel aangekondigd met onderstaande tweet.
Het vorige deel in de serie, Far Cry Primal, speelde zich af in het verre verleden. Far Cry 5 gaat mogelijk juist de andere kant op. Eerdere geruchten noemden het Wilde Westen, maar de eerste teasers hinten naar een modern Amerika, in de staat Montana (Hope County). Vrijdag 26 mei krijgen we de eerste Far Cry 5 trailer te zien.
Meer informatie is nog niet bekend. We moeten wachten op de eerste trailer en verdere details op de E3. Een releasedatum is ook nog niet bekend, maar wat we wel weten is dat Ubisoft de game voor april 2018 in de winkel wil hebben.
111670

1. Assassin's Creed (Origins?)

Assassin's Creed is misschien wel Ubisofts grootste franchise. Een nieuwe Assassin's Creed is al een tijdje in de maak en er is al een groot aantal geruchten verschenen. Zo zou de nieuwe game eerst Assassin's Creed Empire heten, maar weten we uit nieuwe ontwikkelingen dat de naam ondertussen veranderd is naar Assassin's Creed Origins, waar we teruggaan in de tijd naar het oude Egypte. Mocht dit het geval zijn, kunnen we niet wachten om de piramides te beklimmen of om in contact te komen met historische personages zoals Cleopatra.
Ook het eerste screenshot van de game is mogelijk al gelekt. Deze afbeelding toont een Assassin in een klein bootje. Een nieuwe Assassin's Creed game is eerder al aangekondigd door Ubisoft samen met Far Cry 5 en The Crew 2. Deze moeten alle drie voor april 2018 uitkomen.
Of de naam daadwerkelijk Origins blijft is nog onbekend. Deze nieuwe Assassin's Creed zou de Naval Combat van de vorige delen terugbrengen, dus we kunnen opnieuw de zee op. Verder zijn er geruchten dat de game net als Assassin's Creed Syndicate twee hoofdpersonages zal bevatten, een mannelijke en een vrouwelijke Assassin.

E3 2017 Ubisoft persconferentie - Conclusie

Dit waren vijf Ubisoft games die je kunt verwachten op de E3, met alle informatie die tot nu toe is vrijgegeven. Veel van deze informatie komt voort uit geruchten, dus tot E3 2017 is alles nog in dubio. De E3 2017 Ubisoft persconferentie zal op 12 juni 22:00 uur Nederlandse tijd live worden uitgezonden. Naar welke Ubisoft games kijken jullie het meest uit?