E3 2016 games - Gaan we deze toppers terugzien?

Article
donderdag, 18 juni 2015 om 15:58
xgn google image
Nu de E3 van 2015 bijna voorbij is en er een hoop mooie titels zijn aangekondigd, kunnen we natuurlijk niet wachten tot we al die toffe games kunnen spelen. Maar we weten ook dat sommigen nog zo pril zijn, dat we langer dan een jaar zullen moeten wachten. Welke E3 2016 games kunnen we daarom volgend jaar terugzien?

E3 2016 games - Dishonored 2

Bethesda kondigde Dishonored 2 aan, dat waarschijnlijk rond de zomer volgend jaar uitkomt. Nog net op tijd dus voor de E3, waar de game dan waarschijnlijk al uitgebreid te spelen is.
In de tweede game is de setting wat veranderd, en speelt het zich niet meer af in een duistere industriële stad. Deze keer speelt de game zich af in Karnaca, de geboorteplaats van hoofdpersonage Corvo. Het is daar een wat meer subtropisch klimaat, en we zullen dus wat meer licht in het spel zien.
De game belooft in ieder geval weer een mooie mengeling tussen nieuwe en oude technieken te worden, en behoudt zo hopelijk zijn magische sfeer van het eerste deel in een nieuwe setting. Hopelijk zien we hem volgend jaar nog even terug als een van de E3 2016 games.
73906

E3 2016 games - Final Fantasy 7 Remake

De aankondiging dat deze remake zou komen heeft veel mensen zelfs emotioneel geraakt. De game die ooit in 1997 uitkwam voor de Playstation 1, wordt gezien als een van de beste Final Fantasy-games uit de reeks, en is daarom niet even een tussendoor-projectje van Square Enix.
Om ervoor te zorgen dat de game net zo goed, en misschien zelfs beter wordt ontvangen dan het origineel, neemt Square Enix terecht de tijd. De visuals zullen compleet vernieuwd worde en krijgen, zo zien we in de trailer, een serieuzere, volwassen look.
Daarom hopen we hem volgend jaar als een van de E3 2016 games te kunnen spelen, en hem hopelijk kort daarna in huis te hebben.
73907

E3 2016 games - Horizon Zero Dawn

Deze nieuwe game van Guerrilla Games kwam uit het niets, en iedereen was er aangenaam door verrast. De makers van de Killzone-reeks komen deze keer niet met een shooter, maar met third-person adventure game, die een open wereld presenteert.
De aankondigingstrailer laat een soort toekomstige post-apocalyptische wereld zien waarin de natuur de overhand heeft genomen, en mensen weer als nomadenstammen rondtrekken. Om de game cool te maken bevat de grote open wereld een soort robotmonsters, waarop gejaagd kan worden. In de game speel je dan ook een jaagster, die heel handig is met een pijl en boog.
De game is nog maar net aangekondigd, en het zal daarom nog even duren voordat de game klaar is. Dit zal dus zeker een van de E3 2016 games zijn waar we naar uitkijken!
73908

E3 2016 games - Kingdom Hearts 3

We schrokken even toen Square Enix in hun E3-presentatie begonnen over een mobiele game van Kingdom Hearts, maar gelukkig kwam meteen daarna een volwaardige Kingdom Hearts 3 trailer die ook nog eens veel gameplay liet zien.
In de game vermengen de werelden van Final Fantasy en die van Disney zich met elkaar, en zien we Sora uit Final Fantasy die wordt bijgestaan door Donald Duck en Goofy. Een interessante mix, die in eerdere games heel goed uitpakte.
Aangezien Square Enix ook voor deze game de tijd neemt, zal het nog wel even duren voordat hij uitkomt. Een releasedatum is dan ook nog niet gegeven, en we kunnen alleen maar gokken dat de game wel ergens in 2016 uit zal komen. Een goede kandidaat dus voor de E3 2016 games.
73909

E3 2016 games - Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Ubisoft heeft ook niet stilgezeten, en heeft de game Ghost Recon Wildlands aangekondigd. Het wordt de eerste game in de Ghost Recon-reeks die een open wereld krijgt. Ubisoft houdt heel erg van een open wereld zoals CEO Yves Guillemot meerdere malen aangaf in interviews.
De game gaat zich tenminste afspelen in Bolivia, maar we zien ook in de trailer dat we wellicht de hele wereld over zullen gaan. Hoe dat verwerkt is in de open wereld, is nog niet duidelijk. Ubisoft liet weten dat het de grootste en meest actievolle game is die ze tot nu toe gemaakt hebben. De game is dan ook nog lang niet af, en heeft nog geen releasedatum gekregen van Ubisoft.
Hoogstwaarschijnlijk zullen ze er volgend jaar een heel eind mee verder zijn, en daarmee is Ghost Recon een hele goede kandidaat voor de E3 2016 games.
73910

E3 2016 games - The Last Guardian

The Last Guardian werd al aangekondigd in 2007(!), maar nu lijkt het erop dat er eindelijk vaart zit in de ontwikkeling van deze Sony game die exclusief uit zal komen voor de Playstation 4.
Het is een wat mysterieuze game, die gaat over een jongetje dat bevriend raakt met een grote ‘hondvogel’. Het jongetje zit opgesloten in een soort ruïne, en samen met de vogel probeert hij te ontsnappen.
Na wat technische problemen te hebben gehad op de Playstation 3 is de game op de Playstation 4 helemaal op zijn plek. Hij komt waarschijnlijk ‘ergens’ in 2016 uit, en zou een interessante game zijn in het lijstje E3 2016 games.
73912

E3 2016 games - Mass Effect Andromeda

Heel erg veel is er nog niet bekend over Mass Effects Andromeda, behalve dan een aankondigingstrailer die tijdens deze E3 2015 is getoond.
In de trailer van uitgever Electronic Arts is te zien hoe een man (mogelijk Commander Shepard) naar een woestijnplaneet zijn route bepaalt. Ook wordt genoemd dat we een heel nieuw sterrenstelsel kunnen ontdekken; dit zal slaan op Andromeda, een sterrenstelsel in de buurt van onze Melkweg.
De game zou rond de feestdagen in 2016 uit moeten komen, dus we zullen zeker meer van Mass Effect Andromeda zien tijdens de volgende E3.
73914

E3 2016 games - ReCore

Deze game kwam net als Horizon: Zero Dawn als een aangename verassing. De game is een samenwerking tussen Keiji Inafune en Xbox, en gaat over de laatste paar mensen op aarde. De mensen zijn bevriend met machines en robots, en samen beleven ze een avontuur.
Veel meer is er niet over de game bekend; Microsoft toonde alleen een cinematic trailer tijdens de Microsoft persconferentie.
Met een releasedatum ingesteld op de lente 2016, kan dit toch nog wel eens een game zijn die we terugzien op de E3 van volgend jaar als een van de E3 2016 games. Zeker omdat er nog weinig details bekend zijn.
73917

E3 2016 games - Shenmue 3

Tijdens de Sony Press Conference op de E3 werd aangekondigd dat Shenmue ein-de-lijk zijn derde deel in de serie kon krijgen, mits de fans hun interesse zouden tonen door de Kickstarter Campagne te steunen.
Dit gebeurde massaal, en het benodigde bedrag van twee miljoen werd in no-time binnengebracht. De game kost natuurlijk uiteindelijk veel meer om te maken, maar nu Sony zich ermee bemoeit en de interesse door de fans duidelijk is getoond, zal de Shenmue-reeks een mooi laatste en derde deel kunnen krijgen.
We verwachten daarom Shenmue 3 zeker als game waar we meer over zullen horen volgend jaar op de E3 als een van de E3 2016 games.
73918

E3 2016 games - Zelda

Vorig jaar werd de nieuwe Zelda-game wel op de E3 getoond, maar dit jaar hebben we hem gemist! Er is ook nog maar weinig bekend, maar toch hoopten we natuurlijk een glimp van de nieuwe game op te vangen.
Nintendo heeft het tijdens de E3 héél kort over de Nintendo NX gehad, maar het is voor ons een mysterieus nieuw platform waar nog weinig over bekend is. Toch verzekerde Nintendo-eindbaas Miyamoto dat Zelda naar de Wii U zal komen. We verwachten de komende tijd, maar ook zeker volgend jaar tijdens de E3, meer informatie over deze nieuwe Zelda-game te krijgen!
ZIjn er er nog andere games die jij verwacht op de E3 2016? Laat het ons weten!

Populair Nieuws

Laatste Reacties