Top 5 beste E3 games - Voor op je verlanglijst

Article
door Anoniem
donderdag, 18 juni 2015 om 16:00
xgn google image
De rust begint weer een beetje terug te komen in de game-industrie, de grote E3 persconferenties zijn namelijk voorbij. De grote games zijn bekendgemaakt, maar wat zijn nou de beste E3 games die getoond zijn? Dit zijn de top 5 beste E3 games.

5. Star Wars: Battlefront

Voor het eerst kreeg je een uitgebreide gameplay demo van Star Wars: Battlefront. EA liet tijdens de persconferentie een potje multiplayer zien en dat blies zelf de ‘niet Star Wars fans’ omver. Grafisch zag de game er schitterend uit en het straalde een en al Star Wars uit. De geluidseffecten, wapens, voertuigen en natuurlijk Darth Vader!
Tijdens de E3 kreeg XGN ook een twintig minuten durende demo en deze vloog voorbij, lees alles over deze demo in de Star Wars: Battlefront preview. Star Wars verdient een goede game en het lijk erop dat Star Wars Battlefront die goede game gaat worden. De game had zo'n goede gameplay demo dat het zichzelf tot nummer 5 in de top 5 beste E3 games mag benoemen.

4. Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII kwam in 1997 uit en was de eerste Final Fantasy volledig in 3D. De game maakte zo’n indruk bij de fans die al jaren uitkeken naar een remake. Jaar na jaar bleef een aankondiging uit, maar op het moment dat Sony de remake aankondigde werd het publiek wild en iedereen schreeuwde het uit van vreugde.
De Final Fantasy VII remake wordt helemaal vanaf de grond af aan opgebouwd en belooft de fans niet teleur te stellen. De klassieker komt terug en beter dan ooit. Genoeg redenen om te zeggen dat dit een van de top 5 beste E3 games is.

3. Horizon: Zero Dawn

Op nummer 3 van de top 5 beste E3 games staat een game uit ons eigen koude kikkerlandje. Nederlands trots Guerrilla Games toonde tijdens de Sony persconferentie hun nieuwste paradepaardje Horizon: Zero Dawn. In Horizon: Zero Dawn is het de bedoeling om te overleven in een wereld vol met mechanische dino’s.
Guerrilla Games toonde een verbluffende gameplay demo waardoor iedereen op het puntje van zijn stoel zat. De nieuwste IP van Guerrilla maakt veel indruk en werkte zich daardoor meteen in de top 5 beste E3 games.

2. Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Al een aantal jaren achter elkaar komt Ubisoft met een nieuwe knaller op de E3. Watch_Dogs, The Division en Far Cry 4 zijn daar voorbeelden van. Dit jaar flikte Ubisoft het weer met Ghost Recon Wildlands. In Ghost Recon Wildlands is het de bedoeling om drugskartels uit te schakelen.
Dit doe je niet alleen, je hebt namelijk een heel team aan je zijde die je helpt. Ghost Recon Wildlands speelt zich af in een grote open wereld waar genoeg te doen is volgens Ubisoft. De game zag er grafisch schitterend uit en belooft een bijzonder vermakelijke game te worden. Ubisoft verdient met deze titel de tweede plek in de top 5 beste E3 games.

1. Fallout 4

Er kan maar één winnaar zijn en het is ook nog eens een game die vóór de E3 was aangekondigd. Fallout 4 is de grote winnaar van de E3! De gameplay die Bethesda toonde was adembenemend en met de komst van een bijzonder gave Fallout 4 Pip-boy edition is dit een must-have.
Fans hebben lang moeten wachten op een nieuwe Fallout, maar hij is er dan eindelijk. Bethesda knalde ook nog even met het goede nieuws dat de game dit jaar nog in de winkels verschijnt. Hoe veel goed nieuws wil je hebben? Fallout 4 is de absolute nummer 1 in de top 5 beste E3 games.
Vond jij nou dat er een titel mist in deze top 5 E3 games? Laat het dan weten in de comments.

Populair Nieuws